Euro-Unit klub

Usluga Euro-Unit Kluba je namijenjena glazbenim školama, učilištima i drugim obrazovnim ustanovama, orkestrima, kulturnim udrugama i sl.

Što je Euro-Unit Klub?

U želji da polaznicima/učenicima glazbeno usmjerenih obrazovnih ustanova, orkestrima i drugim udrugama omogućimo što jednostavniju i povoljniju kupnju kvalitetnih glazbenih instrumenata i glazbene opreme, pozivamo Vas da ispunite jednostavnu formu na dnu ove stranice i tako prijavite Vašu ustanovu u ekskluzivni “EURO-UNIT KLUB”.

Članstvom u “Euro Unit Klubu”, ustanove, te polaznici/učenici istih, moći će ostvariti brojne pogodnosti koje smo za njih pripremili:

  • povoljnije uvijete kupnje glazbenih instrumenata i glazbene opreme u svim Euro-Unit prodajnim centrima
  • povoljnije uvijete kupnje glazbenih instrumenata i glazbene opreme za ustanovu koja je član kluba (kada oprema ostaje u vlasništvu ustanove)
  • povoljniji najam opreme za ustanovu koja je član kluba
  • pravovremene informacije o svim našim aktivnostima
  • besplatan stručni savjet naših stručnjaka
  • besplatna promocija ustanove na web stranicama i društvenim mrežama tvrtke Euro-Unit

NAPOMENA: Potvrda za ostvarivanje dodatnog popusta za članove kluba se trenutno “ne može” koristiti prilikom kupovine na našoj internet trgovini www.euro-unit.com

Naravno da to nije sve!

O ostalim (bonus) pogodnostima za članove kluba i njihove polaznike/učenike pravovremeno ćemo Vas obavijestiti!

Što trebate učiniti?

Nakon što zaprimimo Vašu prijavu poslat ćemo Vam originalni ugovor na potpis. Nakon potpisivanja ugovora dobit ćete plaketu o članstvu Vaše ustanove, formular za polaznike/učenike, te reklamne materijale. Svi vaši podaci će biti zaštičeni i korišteni sukladno Zakonu o zaštiti podataka i privatnosti.

Na ovoj stranici možete “preuzeti” sve potrebne dokumente kako biste ih proučili, a originalne dokumente ćemo Vam poslati poštom nakon što zaprimimo Vašu prijavu.

Prijavu možete downloadati/preuzeti, isprintati, popuniti i poslati nam poštom. Preuzeti možete i ostale dokumente kako biste vidjeli kako izgledaju i upoznali se s njihovim sadržajem. Napominjemo da svi dokumenti (osim prijave) služe samo za informaciju. Naglašavamo da je ugovor o suradnji standardan i ne može se mijenjati.

Za sve ostale informacije i eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na email: info@euro-unit.hr ili tel: +385 (0)40 829 017

Datoteke za pregled:

Potvrda o članstvu

Primjer standardnog ugovora

Uputstva za članove

Forma za prijavu u Euro-Unit club