Distribucija

Naši brandovi

Ivan’S Guitar je poznati hrvatski brand električnih i bas gitara, te klasičnih, akustičnih i elektro-akustičnih gitara. U našoj ponudi također nudimo ukulele našeg branda Ivan’S UKE. Odlična završna obrada, preciznost, posvećenost detaljima, te odličan zvuk i neponovljivo niska cijena glavni su atributi svih modela gitara i ukulelea u našoj ponudi. Ivan’S Guitar u svojoj ponudi također nudi futrole i kofere za gitare i futrole za ukulele. Svi naši proizvodi dolaze s dvije godine jamstva. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Ivan’S obitelji.

Ivan’S gitare i Ivan’S ukulele distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ivansguitar.com
Facebook: www.facebook.com/ivansguitars

 

Canorus je hrvatski brand koji nudi široku paletu kvalitetnih puhačkih instrumenata: truba, trombon, saksofon, klarinet, flauta, euphonium, francuski rog, krilnica. Dizajnom, veličinama i cijenom, Canorus instrumenti su prvenstveno namijenjeni početnicima i studentima, a svojom će kvalitetom zadovoljiti čak i iskusne poznavatelje puhačkih instrumenata. Svi naši instrumenti se podvrgavaju strogim tvorničkim provjerama sigurnosti i kontrole kvalitete, koje osiguravaju sigurne i kvalitetne proizvode za naše kupce. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Canorus obitelji.

Canorus instrumente distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.canorus.eu
Facebook: www.facebook.com/canorus.eu

Bwing nudi širok raspon kvalitetnih gudačkih instrumentima, violina, viola, violončela i kontrabasa. Svi instrumenti su izrađeni od pažljivo odabranih materijala visoke kvalitete, a naš je cilj ponuditi najbolju vrijednost za novac. Dizajnom, veličinama i cijenom, Bwing instrumenti su prvenstveno namijenjeni početnicima i studentima, a svojom će kvalitetom zadovoljiti čak i iskusne profesionalce. Svi naši instrumenti se podvrgavaju strogim tvorničkim provjerama sigurnosti i kontrole kvalitete, koje osiguravaju sigurne i kvalitetne proizvode za naše kupce. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Bwing obitelji.

Bwing instrumente distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Hrvoje Senčar
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.bwing.eu
Facebook: www.facebook.com/bwing.eu

Lion Style je istaknuti hrvatski brand za proizvodnju glazbene opreme i pribora, što uključuje kablove, konektore, torbe za instrumente, metronome, stalke za glazbene instrumente, palice za bubnjeve,marching bubnjeve, perkusije i dr. Lion Style proizvodi stalno postavljaju nove standarde u svakom važnom segmentu glazbene industrije kako bi se prilagodili potrebama potrošača. Svi naši proizvodi dolaze s dvije godine jamstva. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Lion Style obitelji.

Lions Style opremu distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Hrvoje Senčar
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.lion-style.com
Facebook: www.facebook.com/mylionstyle

Slavonka je brand tamburica koje se ručno izrađuju u Hrvatskoj. Cjelokupan tamburaški program Slavonka spada u vrhunske profesionalne instrumente i u svaki primjerak je uloženo znanje vrhunskih majstora u suradnji s glazbenicima koji su kao krajnji korisnici itekako bitni u procesu stvaranja naših instrumenata. Iz ponude možete odabrati bisernicu, brač, bugariju, čelo i tamburaški bas (berda). Slavonka tamburice su idealne za učenike glazbenih škola, kulturno-umjetnička društva, profesionalne orkestre i tamburaške sastave. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Slavonka obitelji.

Slavonka tamburice distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.tamburice.com
Facebook: www.facebook.com/tamburice

Distribucija

Yamaha Commercial Audio je svjetski lider u proizvodnji profesionalnih audio proizvoda za širok spektar primjena, uključujući ozvučenja, postprodukciju, snimanje i emitiranje. U segment premium proizvoda spadaju napredne Rivage digitalne konzole i popratna oprema, za koje je EURO-UNIT ekskluzivno, uz prodaju, ovlašten za tehničku podršku kao što je projektiranje sustava, servis sa originalnim rezervnim dijelovima, edukaciju i postprodajnu korisničku podršku.

EURO-UNIT je ovlašteni generalni distributer Yamaha Commercial Audio Premium proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu.

Sales manager:
Matija Prokl
tel: +385(0)1 4846 826
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.yamahaproaudio.com

Bösendorfer je jedan od najstarijih proizvođača visoko kvalitetnih koncertnih klavira na svijetu. Kompaniju je u Austriji osnovao Ignaz Bösendorfer, davne 1828. godine. Od 2008. godine Bösendorfer  je u vlasništvu Yamahe.

EURO-UNIT je generalni distributer Bösendorfer-a za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager i najam klavira:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.boesendorfer.com/en

Hohner je njemačka kompanija koju je davne 1857 osnovao Matthias Hohner. Specijalizirani su za proizvodnju usnih harmonika, harmonika, melodika, blok flauti, te dječjih instrumenata. Već desetljećima, Hohner je svjetski lider na tržištu usnih harmonika i harmonika, uz stalni razvoj i postavljanje novih standarda u kvaliteti i inovacijama.

EURO-UNIT je generalni distributer Hohner-a za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.hohner.de

Sennheiser oblikuje budućnost zvuka i dijeli strast u potrazi za savršenstvom, stvarajući proizvode koji premašuju očekivanja i postavljaju nova mjerila u zvuku. Sennheiserovi najpoznatiji proizvodi su slušalice, profesionalni audio (žični i bežični mikrofoni, DJ i slušalice za monitoring) i poslovna rješenja (mikrofoni i konferencijski sustavi).

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Sennheiser proizvoda za Hrvatsku.

– Sennheiser Pro Audio
– Sennheiser Audio for Video
– Sennheiser RF Wireless
– Sennheiser AV Integrator

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.sennheiser.de

Od 1928. godine Neumann je sinonim za savršeni zvuk, pionirska istraživanja i razvoj te beskompromisnu kvalitetu. Rijetki su snimci, bilo klasičnih, rock ili pop pjesama, radijskih emisija, koji ne sadrže barem jedan Neumannov mikrofon. U svojoj ponudi, Neumann također nudi visoko kvalitetne studijske monitore, a od 2019. godine u asortiman su dodali i slušalice. Neumann, najpoznatija svjetska kvaliteta zvuka već više od 90 godina.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Neumann proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.neumann.com

Beyerdynamic je poznati njemački proizvođač mikrofona, slušalica i daljinskih sistema. Tvrtka je to s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih, profesionalnih elektronskih uređaja i komponenti čije su inovacije prihvatili i drugi renomirani proizvođači iz istog segmenta.

EURO-UNIT je generalni distributer Beyerdynamic-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.europe.beyerdynamic.com/

MIPRO je specijalizirana kompanija za dizajniranje i proizvodnju profesionalnih bežičnih mikrofonskih sustava i bežičnih razglasnih sustavna. U svojoj ponudi nudi bežične mikrofone vrhunske kvalitete, mikrofone za glazbene instrumente, prijenosne razglase i dodatnu opremu što uključuje kablove, konektore, torbe, mikrofonske stalke i rezervne dijelove za bežični prijenos audio signala

EURO-UNIT je generalni distributer MIPRO proizvoda za Hrvatsku te ovlašteni distributer za Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju Kosovo.

Sales manager:
Željko Posavec
tel: +385(0)40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.mipro.com.tw

PRS Guitars poznat i kao Paul Reed Smith Guitars je američki proizvođač gitara sa sjedištem u Stevensvilleu, država Maryland, koju je 1985. godine osnovao gitarist Paul Reed Smith. PRS ima reputaciju poznatog proizvođača vrhunskih električnih gitara, proizvedenih u SAD-u, a tvrtka je također poznata po svojoj seriji “custom” izrađenih gitara s potpisom poznatih gitarista. Za fanove jedinstvenih gitara, EURO-UNIT također nudi asortiman Private Stock modela gitara. Private Stock se odlikuje najvišom kvalitetom korištenih materijala, “custom” izrađenim instrumentima i najvećom razinom prilagodbe za kupce. Riječ je o gitarama vrhunske kvalitete.

EURO-UNIT je generalni distributer PRS Gitara za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.prsguitars.com

Pearl Drums je jedan od vodećih svjetskih proizvođača bubnjeva i udaraljki. Povijest seže u 1946. godinu u Tokyo kada je tvrtku osnovao Katsumi Yanagisawa. Više od sedam desetljeća Pearl Drums je sinonim za japansku kvalitetu i tradiciju.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Pearl Drums proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.pearldrum.com

Vic Firth je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača bubnjarskih palica, udaraljki i dodatne opreme za bubnjeve. Kompaniju je 1963. godine osnovao Everett Joseph “Vic” Firth.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Vic Firth-a za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.vicfirth.com

 

Paiste je švicarsko-estonska kompanija poznata po proizvodnji i dizajniranju činela. Danas slove kao treći najveći svjetski proizvođač činela, gongova i metalnih perkusija.

EURO-UNIT je generalni distributer Paiste činela za: Hrvatsku, Crnu Goru i Kosovo, te ovlašteni distributer za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.paiste.com

Tvrtka Avedis Zildjian, poznatija samo kao Zildjian, je armensko-američki proizvođač glazbene opreme i najveći proizvođač činela na svijetu. Tvrtku je osnovao u Konstantinopolu Avedis Zildjian 1623. godine, a danas je sjedište u Norwellu u SAD-u.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Zildjian činela za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.zildjian.com

Istanbulska legenda Mehmet Tamdeger i danas ručno proizvodi najbolje izvorne turske činele, koje slove kao jedne od najboljih na svijetu. Više od 60 godina proizvodnje uz korištenje drevne tradicije, ali sve prilagođeno današnjem vremenu i glazbi.

EURO-UNIT je generalni distributer Istanbul Mehmet činela za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.istanbulmehmet.com

Aquarian Drumheads je moderna američka kompanija i jedan od najpoznatijih proizvođača opni za bubnjeve. Poznati su po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Vjerni Aquarian opnama su: Roger Taylor (Duran Duran), Derrick McKenzie (Jamiroquai), Fred Eltringham (Sheryl Crow), Tyler Stewart (Barenaked Ladies ), Mike Bennett (Hilary Duff), Eric Moore (Suicidal Tendencies), … itd.

EURO-UNIT je generalni distributer Aquarian Drumheads asortimana za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.aquariandrumheads.com

Boomwhackers melodične cijevi predstavljaju inovativnost u svijetu glazbenih instrumenata i udaraljki. Ove zabavne instrumente je osmislio američki inovator Craig Ramsell. Od 1995. godine koriste se u glazbene edukativne svrhe, a nisu strani niti etabliranim glazbenicima. Boomwhackers melodične cijevi su dostupne u raznim bojama i veličinama, a njihov zvuk je jedinstven i vrlo popularan.

EURO-UNIT je generalni distributer Boomwhackers proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.boomwhackers.com

Grover Pro Percussion, osnovao je 1980. godine bostonski perkusionist Neil Grover. Misija tvrtke je od tada do danas ostala ista: pružiti najbolje svjetske udaraljke za profesionalce, studente i ansamble.

EURO-UNIT je generalni distributer Grover Pro Percussion proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.groverpro.com

Tvrtka RTOM osnovana je s jednim ciljem: stvoriti beskompromisne dodatke za bubnjeve i bubnjare koji poboljšavaju iskustvo sviranja. Od svog početka, RTOM je izazivao svaki konvencionalni koncept i tehnologiju u nastojanju da svojim korinicima ponudi novu razinu užitka u vježbanju i sviranju.

EURO-UNIT je generalni distributer RTOM proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.rtom.com

Dunlop je od 1965. godine poznati američki i svjetski proizvođač gitarskog pribora, što uključuje trzalice, efekt pedale za gitare, WAH pedale, žice za gitare, sredstva za čišćenje i odražavanje instrumenata, remene za gitare, gitarske kapodastere i dr. Između ostalih, Dunlop proizvode koriste mnoge svjetske glazbene zvijezde: Slash, Billy Gibbson (ZZ Top), Joe Bonamassa, Ben Harper, John Petrucci (Dream Theater), Jerry Cantrell (Alice in Chains), Zakk Wylde, … dok je povijesnu ulogu u etabliranju Dunlopa na sjetskom tržištu imao Jimmy Hendrix koji je popularizirao Cry Baby WAH pedalu.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Dunlop proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.jimdunlop.com

Povijest imena Savarez i proizvodnje žica za gitare seže dva stoljeća unatrag, do 1770. godine, kada je Savarez prvi put krenuo u proizvodnju u francuskom gradu Lyonu. Od 1880. godina počeli su proizvoditi žice od svile, čelika, bronce i mjeda. Danas je Savarez postao svjetski lider u inovacijama kada je riječ o žicama za klasične gitare, uz konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Savarez žica za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.savarez.com

Rotosound je britanska kompanija koja se od 1958. godine bavi proizvodnjom žica za gitare, smještena je u Sevenoaksu (Kent), u Velikoj Britaniji. Rotosound žice su koristili: Jimi Hendrix, Roger Waters (Pink Floyd), Brian May (Queen), Paul McCartney (The Beatles), Greg Lake (Emerson, Lake & Palmer), Cliff Burton (Metallica), John Entwistle (The Who) i mnogi drugi.

EURO-UNIT je generalni distributer Rotosound žica za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Mišel Senčar
tel: +385(0) 40 311 157
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.rotosound.com

1960-ih, u srcu Nizozemske stvorena je jedinstvena kompanija Johannus, koja proizvodi klasične orgulje. Johannus je dio poznate svjetske grupacije proizvođača orgulja Global Organ Group koju uz Johannus čine vrhunski brendovi: Copeman Hart, Makin i Rodgers.

EURO-UNIT je generalni distributer Johannus orgulja za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.johannus.com

Američka tvrtka Gator Cases je vodeći proizvođač vrhunskih kofera za glazbene instrumente, torbi i navlaka svih vrsta i namjena, raznih Rack sistema, pa čak i specijalnih torbi za transport novaca i sl.

EURO-UNIT je generalni distributer Gator-a za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.gatorcases.com

Alpine Hearing Protection proizvodi profesionalne čepiće za uši i proizvode za zaštitu sluha. Njihove proizvode koriste glazbenici, ljubitelji glazbe, motoristi, ronioci, radnici, putnici, plivači, djeca i ljudi koji imaju poteškoća sa snom.

EURO-UNIT je generalni distributer Alpine Musicproducts asortimana za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.alpinehearingprotection.co.uk

Studiologic je talijanski proizvođač digitalnih glazbenih instrumenata kao što su digitalna pijanina, synthesizeri, kućne orgulje, MIDI kontroleri and dr.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Studiologic proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.studiologic-music.com

Već više od 20 godina Sela razvija i proizvodi iznimne kvalitetne kahone i pribor za zahtjevne glazbenike. Početnici kao i profesionalni glazbenici, cijene kombinaciju njemačke kvalitete izrade, sjajnog zvuka i izvanrednog izgleda.

EURO-UNIT je generalni distributer Sela prizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.sela-cajon.com

Više od 30 godina HAGE Musikverlag brine o entuzijazmu za stvaranje glazbe. Njihov asortiman uključuje glazbene knjige, pjesmarice i udžbenike za klavir, gitaru, ukulele, klavijature, bubnjeve, udaraljke, puhačke instrumente i gudače.

EURO-UNIT je generalni distributer HAGE Musikverlag prizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.hagemusikverlag.de

Vandoren je najpoznatiji svjetski proizvođač piskova i usnika za klarinet i saksofon, ligatura i mnoštva pribora te dodataka za klarinet i saksofon.

EURO-UNIT je ovlašteni distributer Vandoren piskova i usnika za: Hrvatsku.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.vandoren-en.com

Légère Reeds je renomirani kanadski proizvođač sintetičkih piskova (platli) koji od 1998. godine proizvodi visoko kvalitetne piskove za saksofon, klarinet, obou i fagot.

EURO-UNIT je generalni distributer Legere-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.legere.com

Gonzalez Reeds piskovi za klarinet i saksofon. Vrhunska kvaliteta iz Argentine, još od 1985. godine.

EURO-UNIT je generalni distributer Gonzalez Reeds proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.gonzalezreeds.com.au

Forestone je moderna japanska tvrtka osnovana 2007. godine i poznata je po izradi piskova za klarinet i saksofon visoke kvalitete. Od 2012. Forestone proizvodi i saksofone.

EURO-UNIT je generalni distributer Forestone proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo, Albaniju i ovlašteni distributer za Mađarsku, Rumunjsku i Bugarsku.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.forestonejapan.com