Distribucija

Naši brandovi

Ivan’S Guitar je poznati hrvatski brand električnih i bas gitara, te klasičnih, akustičnih i elektro-akustičnih gitara. U našoj ponudi također nudimo ukulele našeg branda Ivan’S UKE. Odlična završna obrada, preciznost, posvećenost detaljima, te odličan zvuk i neponovljivo niska cijena glavni su atributi svih modela gitara i ukulelea u našoj ponudi. Ivan’S Guitar u svojoj ponudi također nudi futrole i kofere za gitare i futrole za ukulele. Svi naši proizvodi dolaze s dvije godine jamstva. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Ivan’S obitelji.

Ivan’S gitare i Ivan’S ukulele distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ivansguitar.com
Facebook: www.facebook.com/ivansguitars

 

Canorus je hrvatski brand koji nudi široku paletu kvalitetnih puhačkih instrumenata: truba, trombon, saksofon, klarinet, flauta, euphonium, francuski rog, krilnica. Dizajnom, veličinama i cijenom, Canorus instrumenti su prvenstveno namijenjeni početnicima i studentima, a svojom će kvalitetom zadovoljiti čak i iskusne poznavatelje puhačkih instrumenata. Svi naši instrumenti se podvrgavaju strogim tvorničkim provjerama sigurnosti i kontrole kvalitete, koje osiguravaju sigurne i kvalitetne proizvode za naše kupce. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Canorus obitelji.

Canorus instrumente distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.canorus.eu
Facebook: www.facebook.com/canorus.eu

Bwing nudi širok raspon kvalitetnih gudačkih instrumentima, violina, viola, violončela i kontrabasa. Svi instrumenti su izrađeni od pažljivo odabranih materijala visoke kvalitete, a naš je cilj ponuditi najbolju vrijednost za novac. Dizajnom, veličinama i cijenom, Bwing instrumenti su prvenstveno namijenjeni početnicima i studentima, a svojom će kvalitetom zadovoljiti čak i iskusne profesionalce. Svi naši instrumenti se podvrgavaju strogim tvorničkim provjerama sigurnosti i kontrole kvalitete, koje osiguravaju sigurne i kvalitetne proizvode za naše kupce. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Bwing obitelji.

Bwing instrumente distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Hrvoje Senčar
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.bwing.eu
Facebook: www.facebook.com/bwing.eu

Lion Style je istaknuti hrvatski brand za proizvodnju glazbene opreme i pribora, što uključuje kablove, konektore, torbe za instrumente, metronome, stalke za glazbene instrumente, palice za bubnjeve,marching bubnjeve, perkusije i dr. Lion Style proizvodi stalno postavljaju nove standarde u svakom važnom segmentu glazbene industrije kako bi se prilagodili potrebama potrošača. Svi naši proizvodi dolaze s dvije godine jamstva. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Lion Style obitelji.

Lions Style opremu distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Hrvoje Senčar
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.lion-style.com
Facebook: www.facebook.com/mylionstyle

Slavonka je brand tamburica koje se ručno izrađuju u Hrvatskoj. Cjelokupan tamburaški program Slavonka spada u vrhunske profesionalne instrumente i u svaki primjerak je uloženo znanje vrhunskih majstora u suradnji s glazbenicima koji su kao krajnji korisnici itekako bitni u procesu stvaranja naših instrumenata. Iz ponude možete odabrati bisernicu, brač, bugariju, čelo i tamburaški bas (berda). Slavonka tamburice su idealne za učenike glazbenih škola, kulturno-umjetnička društva, profesionalne orkestre i tamburaške sastave. Pridružite se našoj distribucijskoj mreži i postanite dio Slavonka obitelji.

Slavonka tamburice distribuiramo za cijeli svijet.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.tamburice.com
Facebook: www.facebook.com/tamburice

Distribucija

Yamaha je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji cijelog niza glazbenih instrumenata, od vrhunskih koncertnih klavira, digitalnih pianina, klavijatura, gitara, bubnjeva, puhačkih i gudačkih instrumenata, sve do profesionalne i komercijalne audio opreme.

Euro-Unit je jedini ovlašteni distributer kompletnog Yamaha asortimana za Hrvatsku.

Sales manager – Hrvatska:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr

webstranica: www.europe.yamaha.com

Yamaha Commercial Audio je svjetski lider u proizvodnji profesionalnih audio proizvoda za širok spektar primjena, uključujući ozvučenja, postprodukciju, snimanje i emitiranje.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Yamaha Commercial Audio proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.yamahaproaudio.com

Bösendorfer je jedan od najstarijih proizvođača visoko kvalitetnih koncertnih klavira na svijetu. Kompaniju je u Austriji osnovao Ignaz Bösendorfer, davne 1828. godine. Od 2008. godine Bösendorfer  je u vlasništvu Yamahe.

Euro-Unit je generalni distributer Bösendorfer-a za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager i najam klavira:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.boesendorfer.com/en

Hohner je njemačka kompanija koju je davne 1857 osnovao Matthias Hohner. Specijalizirani su za proizvodnju usnih harmonika, harmonika, melodika, blok flauti, te dječjih instrumenata. Već desetljećima, Hohner je svjetski lider na tržištu usnih harmonika i harmonika, uz stalni razvoj i postavljanje novih standarda u kvaliteti i inovacijama.

Euro-Unit je generalni distributer Hohner-a za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.hohner.de

Beyerdynamic je poznati njemački proizvođač mikrofona, slušalica i daljinskih sistema. Tvrtka je to s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih, profesionalnih elektronskih uređaja i komponenti čije su inovacije prihvatili i drugi renomirani proizvođači iz istog segmenta.

Euro-Unit je generalni distributer Beyerdynamic-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.europe.beyerdynamic.com/

Sennheiser oblikuje budućnost zvuka i dijeli strast u potrazi za savršenstvom, stvarajući proizvode koji premašuju očekivanja i postavljaju nova mjerila u zvuku. Sennheiserovi najpoznatiji proizvodi su slušalice, profesionalni audio (žični i bežični mikrofoni, DJ i slušalice za monitoring) i poslovna rješenja (mikrofoni i konferencijski sustavi).

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Sennheiser proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.sennheiser.de

Od 1928. godine Neumann je sinonim za savršeni zvuk, pionirska istraživanja i razvoj te beskompromisnu kvalitetu. Rijetki su snimci, bilo klasičnih, rock ili pop pjesama, radijskih emisija, koji ne sadrže barem jedan Neumannov mikrofon. U svojoj ponudi, Neumann također nudi visoko kvalitetne studijske monitore, a od 2019. godine u asortiman su dodali i slušalice. Neumann, najpoznatija svjetska kvaliteta zvuka već više od 90 godina.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Neumann proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.neumann.com

Shure je svoju povijest inovacije započeo 1925. godine. Shure je strast zbog izrade sjajnih mikrofona i audio elektronike pretvorio u opsesiju i nastavlja postavljati svjetski standard za superiorne i pouzdane proizvode.

Euro-Unit je Premium Partner Shure proizvoda.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.shure.eu

MIPRO je specijalizirana kompanija za dizajniranje i proizvodnju profesionalnih bežičnih mikrofonskih sustava i bežičnih razglasnih sustavna. U svojoj ponudi nudi bežične mikrofone vrhunske kvalitete, mikrofone za glazbene instrumente, prijenosne razglase i dodatnu opremu što uključuje kablove, konektore, torbe, mikrofonske stalke i rezervne dijelove za bežični prijenos audio signala

Euro-Unit je generalni distributer MIPRO proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.mipro.com.tw

Saramonic je brzorastuća kineska kompanija specijalizirana za proizvodnju audio opreme za entuzijaste i profesionalce s fokusom na audio adaptere, mikrofone, prijenosne snimače i bežične sisteme za mobilno snimanje. Iako kineski, proizvodi ovog brenda odskaču od ostalih sličnih po kvaliteti i dizajnu.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Saramonic proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.saramonic.com

QSC je američki, ali i priznati svjetski lider u dizajniranju i proizvodnji profesionalnih audio/video sustava, pojačala, zvučnika, digitalnih mikseta, procesora zvuka s dugom tradicijom od skoro pedesetak godina.

Euro-Unit je generalni distributer QSC-a za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.qsc.com

FBT je sinonim za visokokvalitetnu profesionalnu audio opremu što uključuje serije vrhunskih zvučnika, subwoofera, pojačala, mikrofona, line-array zvučnika i razglasnih sustava. Od 1963. godine FBT sve svoje proizvode dizajnira i proizvodi u Italiji. Danas FBT slovi kao jedna od vodećih kompanija za profesionalni audio na međunarodnoj razini.

Euro-Unit je generalni distributer FBT-a za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.fbt.it

 

Ortega je moderna njemačka kompanija koja se oslanja na tradiciju i kvalitetu španjolskih majstora klasičnih gitara. Nudi visoko kvalitetne klasične gitare, ukulele, mandoline, banjo, akustične bas gitare, perkusije i korisne dodatke za modernog glazbenika.

Euro-Unit je generalni distributer Ortega instrumenata za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ortegaguitars.com

Rođen iz Ortega obitelji nagrađivanih ukulelea, Keiki® je brand koji predstavlja novu generaciju šarenih, razigranih i duhovitih instrumenata i glazbenih dodataka.

Euro-Unit je generalni distributer Keiki (by Ortega) instrumenata za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ortegaguitars.com/keiki

Inovativne Relish gitare odlikuju se visokom i modernom kvalitetom izrade, a bitno je napomenuti da se proizvode u Švicarskoj. Najpoznatiji su high-end modeli Jane, Mary One, Mary i Platinum, dok su Trinity By Relish novost u ponudi i spadaju u pristupačnije modele iz Relish ponude.

Euro-Unit je generalni distributer Relish gitara za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.relish.swiss

PRS Guitars poznat i kao Paul Reed Smith Guitars je američki proizvođač gitara sa sjedištem u Stevensvilleu, država Maryland, koju je 1985. godine osnovao gitarist Paul Reed Smith. PRS ima reputaciju poznatog proizvođača vrhunskih električnih gitara, proizvedenih u SAD-u, a tvrtka je također poznata po svojoj seriji “custom” izrađenih gitara s potpisom poznatih gitarista.

Euro-Unit je generalni distributer PRS Gitara za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.prsguitars.com

Private Stock gitare is PRS-a nude najvišu kvalitetu korištenih materijala, “custom” izrađene instrumente i najveću razinu prilagodbe za kupca. Kroz Private Stock program, PRS nudi gitare vrhunske kvalitete.

Euro-Unit je ovlašteni dealer PRS Private Stock gitara.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.prsguitars.com/privatestock

Fender je jedna od svjetski najjačih i najpoznatijih tvrtki za proizvodnju gitara i gitarskih pojačala. Od 1946. godine, Fenderov legendarni Stratocaster, Telecaster i Precision & Jazz bas gitara, utjecali su gotovo na svaki glazbeni žanr.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Fender-a za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.fender.com

Squier je poznati brand električnih i bas gitara u vlasništvu Fender-a još od 1965. godine. Na tržištu se Squier ponovno nametnuo 1982. godine kada je Fender odlučio proizvoditi i prodavati jeftinije replike svojih skupljih električnih i bas modela gitara.  Squier ima svoje tržište i izuzetno je popularan brand.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Squier gitara za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.squierguitars.com

Američka kompanija Gretsch Guitars proizvodi izuzetno cijenjene gitare i bas gitare. Dugogodišnja tradicija seže u 1883. godinu kada je u New Yorku, Friedrich Gretsch osnovao kompaniju. Danas je Gretsch jedan od najistaknutijih proizvođača američkih glazbenih instrumenata, a njihove gitare su obožavane diljem svijeta.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Gretsch gitara za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.gretschguitars.com

Jackson Guitars je proizvođač električnih gitara i električnih bas gitara koje nosi ime svojeg osnivača, Grovera Jacksona. Osamdesetih godina stvoreni su legendarni modeli Soloist, King V, Kelly i Dinky, koje se i danas smatraju ikonama branda.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Jackson gitara za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.jacksonguitars.com

Ampeg je kompanija najpoznatija po svojim bas pojačalima, a njihova povijest seže u sredinu 40-ih godina prošlog stoljeća. Kroz godine su postali jedan od najjačih brendova kada je riječ o bas pojačalima i mnogi glazbenici su kroz povijest koristili upravo njihova pojačala. Spomenimo samo neke: The Rolling Stomes, Sting, Roger Waters, Bootsy Collins, Sheryl Crow, Robert Trujillo (Metallica), Gail Ann Dorsey (David Bowie / Gwen Stefani Band), Tony Levin (Peter Gabriel / King Crimson / Stickmen) i mnogi drugi.

Euro-Unit je jedini ovlašteni distributer kompletnog Ampeg asortimana za Hrvatsku.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ampeg.com

Marshall je britanska kompanija poznata po dizajnu i proizvodnji gitarskih pojačala, efekt pedala za gitare, gitarskih kabineta. Priča koja je započela 1962. godine, nastavlja se i danas, i jača je nego ikad.

Euro-Unit je Premium Partner za Marshall Amplification proizvode.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.marshall.com

Roland je vodeći proizvođač i distributer elektroničkih glazbenih instrumenata, uključujući klavijature i sintisajzere, gitarske proizvode, elektronske bubnjeve, digitalnu opremu za snimanje, pojačala, audio procesore i multimedijske proizvode. S više od 40 godina u razvoju glazbenih instrumenata, Roland postavlja standarde u glazbenoj tehnologiji.

Euro-Unit je ovlašteni partner za Roland proizvode.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.roland.com

BOSS je dio Roland korporacije, a stekao je legendarni status među gitaristima zbog raznolike ponude vrhunskih proizvoda koji uključuje gitarska pojačala, procesore, multi-efekte, digitalne snimače, ritam mašine, metronome/tunere i dr.

Euro-Unit je Platinum Partner za BOSS proizvode.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.boss.info

Thomas Eich je izradio svoje prve zvučnike prema narudžbi kupca kad je imao samo 13 godina. To je postavilo temelje za njegovu uspješnu tvrtku koju vodi. Eich je danas vrlo cijenjena i poznata tvrtka koja se bavi proizvodnjom pojačala za bas gitare, vrhunske njemačke kvalitete i kristalno čistog zvuka.

Euro-Unit je ovlašteni uvoznik Eich proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.eich-amps.com

JOYO je kompanija koja se bavi proizvodnjom gitarske opreme, a najpoznatiji su po svojim gitarskim efektima i pedalama, gitarskim pojačalima, metronomima i štimerima, wireless sistemima, napajanjima i kablovima.

Euro-Unit je generalni distributer JOYO proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.joyoaudio.com

Line 6 proizvodi gitarska pojačala, multi efekte, gitare, gitarske pedale, bežične sisteme, softvere i aplikacije, te audio sučelja. Poznati su po svojim kvalitetnim proizvodima i inovacijama kao što su Relay digitalna wireless tehnologija, Helix LT multiefekt pedala za gitare ili moderna Variax Shuriken električnu gitara koja koristi naprednu Variax HD tehnologiju. Od prosinca 2013. godine, Line 6 je u vlasništvu Yamahe.

Euro-Unit je ovlašteni Line 6 Premium Dealer za Hrvatsku.

Sales manager – Hrvatska:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr

webstranica: www.line6.com

Schilke je američka kompanija koja postoji od 1956. godine i dan danas se nalazi u samom vrhu kao najpoznatiji proizvođač truba, trombona i usnika.

Euro-Unit je generalni distributer Schilke instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.schilkemusic.com

Henri Selmer Paris, međunarodna je obiteljska tvrtka, proizvođač puhačkih instrumenata sa sjedištem u Mantes-la-Villeu u blizini Pariza u Francuskoj. Osnovana 1885. godine, tvrtka je poznata kao istaknuti svjetski proizvođač profesionalnih puhačkih instrumenata, osobito saksofona, klarineta i truba.

Euro-Unit je generalni distributer Henri Selmer instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.selmer.fr

Buffet Crampon je poznati francuski proizvođač puhačkih instrumenata: klarineta, saksofona, oboa i fagota. Najpoznatiji instrumenti iz njihove ponude su visoko kvalitetni klarineti.

Euro-Unit je generalni distributer Buffet Crampon instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.buffet-crampon.com/en

Francuski brand puhačkih instrumenata Besson, izrađuje visoko kvalitetne trube, trombone, rogove, tube, te usnike. Besson je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Besson instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.besson.com/en

B&S je dio Buffet Crampon grupacije koji njeguje njemačku tradiciju u proizvodnji truba, trombona, tuba, krilnica i usnika za svoje instrumente.

Euro-Unit je generalni distributer B&S instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.b-and-s.com/en

Antoine Courtois od 1789. godine predstavlja sinonim za vrhunske trombone i krilnice, te usnike. Antoine Courtois je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Antoine Courtois instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.a-courtois.com/en

Hans Hoyer još od 19. stoljeća njeguje tradiciju izrade rogova i tuba. Svi instrumenti se i danas proizvode u Njemačkoj. Hans Hoyer je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Hans Hoyer instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.hans-hoyer.com/en

Julius Keilwerth saksofoni proizvode se u Njemačkoj od 1925. godine. Zbog svoje kvalitete i tradicije, Keilwerth saksofoni su česti izbor profesionalnih saksofonista. Julius Keilwerth je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Julius Keilwerth saksofona za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.julius-keilwerth.com/en

Melton Meinl Weston nudi savršenstvo i kvalitetu u izradi truba, tuba i krilnica od 1810. godine. Melton Meinl Weston je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Melton Meinl Weston instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.melton-meinl-weston.com/en

Verne Q. Powell je vodeći proizvođač flauti još od 1927. godine.  Njihova kvaliteta se prepoznaje u spoju tradicije i modernog dizajna.  Verne Q. Powell je dio Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Verne Q. Powell flauti za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.powellflutes.com/en

Meister J. Scherzer predstavlja njemačku tradiciju u izradi truba.  S ponosom nose naziv Made in Germany i dio su Buffet Crampon grupacije.

Euro-Unit je generalni distributer Meister J. Scherzer truba za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.scherzer-trumpets.com/en

W. Schreiber klarineti i fagoti imaju dugu tradiciju i jamče najkvalitetnije instrumente zahvaljujući visoko kvalificiranim stručnjacima, prvoklasnih alatima i najsuvremenijim preciznim strojevima koje koriste u izradi svojih instrumenata. Dio su Buffet Crampon grupacije i s ponosom nose naziv Made in Germany.

Euro-Unit je generalni distributer W. Schreiber instrumenata za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.w-schreiber.com/en

Pearl Musical Instruments je japanska tvrtka koju je 1946. godine osnovao Katsumi Yanagisawa. Od 1968. godine proizvode flaute koje su zbog svoje kvalitete i inovativnosti postale česti izbor studenata i mnogih poznatih svjetskih umjetnika. Tradicija i inovacija su odlike koje čine Pearl flaute istaknutim svjetskim brandom u proizvodnji glazbenih instrumenata.

Euro-Unit je ovlašteni Premium Dealer Pearl flauti za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.pearlflute.com

Nuvo proizvodi plastične glazbene instrumente koji pomažu u procesu učenja i smanjuju troškove roditeljima i glazbenim škola. Poznati su po klarinetima, flautama, saksofonima, blok flautama, hornama.

Euro-Unit je ovlašteni partner za Nuvo proizvode.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.nuvoinstrumental.com

Vandoren je najpoznatiji svjetski proizvođač piskova i usnika za klarinet i saksofon, ligatura i mnoštva pribora te dodataka za klarinet i saksofon.

Euro-Unit je generalni distributer Vandoren piskova i usnika za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.vandoren-en.com

D’Addario Woodwinds je proizvođač klarinetskih i saksofonskih piskova (platli), usnika za klarinet i saksofon, ligatura i kapa, remena, futrola i kutija za piskove, te pribora za čišćenje i održavanje puhačkih instrumenata. Robne marke uključuju Rico, Royal, Reserve i Select Jazz, te nude cijelu paletu proizvoda za puhačke instrumente, kako za studenate, tako i za profesionalce.

Euro-Unit je generalni distributer D’Addario Woodwinds proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.woodwinds.daddario.com

Légère Reeds je renomirani kanadski proizvođač sintetičkih piskova (platli) koji od 1998. godine proizvodi visoko kvalitetne piskove za saksofon, klarinet, obou i fagot.

Euro-Unit je generalni distributer Legere-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.legere.com

BG France je 1985. godine pokrenuo Frank Bichon i jedan od prvih francuskih proizvođača pribora za puhačke instrumente. Nude proizvode od srednjeg do profesionalnog nivoa, što uključuje ligature, remene za puhačke instrumente, jastučiće, stalke, setove za saksofon i pribor za čišćenje i održavanje puhačkih instrumenata.

Euro-Unit je generalni distributer BG France proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.bgfranckbichon.com

Best Brass je od 1999. do danas jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih Japanskih proizvođača limenih puhačkih instrumenata, usnika i sordina.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Best Brass proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.www.bestbrass.com

Ludwig je jedan od vodećih svjetskih proizvođača akustičnih bubnjeva, bubnjarskih setova, doboša, stalaka i stolica za bubnjeve, opni, perkusija, torbi i bubnjarskih dodataka.

Euro-Unit je generalni distributer Ludwig-a za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ludwig-drums.com

Pearl Drums je jedan od vodećih svjetskih proizvođača bubnjeva i udaraljki. Povijest seže u 1946. godinu u Tokyo kada je tvrtku osnovao Katsumi Yanagisawa. Više od sedam desetljeća Pearl Drums je sinonim za japansku kvalitetu i tradiciju.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Pearl Drums proizvoda za Hrvatsku.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.pearldrum.com

Vic Firth je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača bubnjarskih palica, udaraljki i dodatne opreme za bubnjeve. Kompaniju je 1963. godine osnovao Everett Joseph “Vic” Firth.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Vic Firth-a za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.vicfirth.com

 

Paiste je švicarsko-estonska kompanija poznata po proizvodnji i dizajniranju činela. Danas slove kao treći najveći svjetski proizvođač činela, gongova i metalnih perkusija.

Euro-Unit je generalni distributer Paiste činela za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.paiste.com

Tvrtka Avedis Zildjian, poznatija samo kao Zildjian, je armensko-američki proizvođač glazbene opreme i najveći proizvođač činela na svijetu. Tvrtku je osnovao u Konstantinopolu Avedis Zildjian 1623. godine, a danas je sjedište u Norwellu u SAD-u.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Zildjian činela za: Hrvatsku, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.zildjian.com

Istanbulska legenda Mehmet Tamdeger i danas ručno proizvodi najbolje izvorne turske činele, koje slove kao jedne od najboljih na svijetu. Više od 60 godina proizvodnje uz korištenje drevne tradicije, ali sve prilagođeno današnjem vremenu i glazbi.

Euro-Unit je generalni distributer Istanbul Mehmet činela za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.istanbulmehmet.com

Tycoon je poznata tajlandska tvrtka koja proizvodi vrhunske udaraljke, bongose, konge i druge instrumente, a sve od visokokvalitetnog drveta i drugih prirodnih materijala.

Euro-Unit je generalni distributer Tycoon instrumenata za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo, Albaniju, Rumunjsku i Bugarsku.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.tycoonpercussion.com

Adams Musical Instruments je najveći svjetski proizvođač udaraljki sa sjedištem u Nizozemskoj. Poznati Adams instrumenti su: timpani, marimba, ksilofon, vibrafon, glockenspiel, zvona, ali i puhački instrumenti (truba, krilnica, kornet, eufonij i tuba), te marching puhački instrumenti.

Euro-Unit je generalni distributer Adams instrumenata za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.adams-music.com

Marimba One proizvodi svjetski poznate marimbe, vibrafona i batiće. Svi instrumenti i oprema se dizajniraju i u potpunosti proizvode u Kaliforniji.

Euro-Unit je ovlašteni dealer Marimba One proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.marimbaone.com

Boomwhackers melodične cijevi predstavljaju inovativnost u svijetu glazbenih instrumenata i udaraljki. Ove zabavne instrumente je osmislio američki inovator Craig Ramsell. Od 1995. godine koriste se u glazbene edukativne svrhe, a nisu strani niti etabliranim glazbenicima. Boomwhackers melodične cijevi su dostupne u raznim bojama i veličinama, a njihov zvuk je jedinstven i vrlo popularan.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Boomwhackers proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.boomwhackers.com

Grover Pro Percussion, osnovao je 1980. godine bostonski perkusionist Neil Grover. Misija tvrtke je od tada do danas ostala ista: pružiti najbolje svjetske udaraljke za profesionalce, studente i ansamble.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Grover Pro Percussion proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.groverpro.com

Dunlop je od 1965. godine poznati američki i svjetski proizvođač gitarskog pribora, što uključuje trzalice, efekt pedale za gitare, WAH pedale, žice za gitare, sredstva za čišćenje i odražavanje instrumenata, remene za gitare, gitarske kapodastere i dr. Između ostalih, Dunlop proizvode koriste mnoge svjetske glazbene zvijezde: Slash, Billy Gibbson (ZZ Top), Joe Bonamassa, Ben Harper, John Petrucci (Dream Theater), Jerry Cantrell (Alice in Chains), Zakk Wylde, … dok je povijesnu ulogu u etabliranju Dunlopa na sjetskom tržištu imao Jimmy Hendrix koji je popularizirao Cry Baby WAH pedalu.

Euro-Unit je generalni distributer Dunlop proizvoda za Hrvatsku, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.jimdunlop.com

Mooer Audio proizvodi gitarske efekt pedale, a najpoznatiji su po Micro seriji pedala. Nedavno su na tržištu predstavili i svoj model wah pedale “The Wahter”.

Euro-Unit je generalni distributer Mooer prizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.mooeraudio.com

Morley je američka kompanija specijalizirana za proizvodnju pedala za gitare, poznata po wah pedalama, mini pedalama i volumen pedalama.

Euro-Unit je generalni distributer Morley proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.morleypedals.com

Red Witch je kompanija s Novog Zelenda koja proizvodi kvalitetne analogne gitarske efekt pedale. U njihovu kvalitetu su se uvjerili mnogi poznati glazbenici i gitaristi kao što su: Sting, Martin Gore (Depeche Mode), Bootsy Collins, John Mayer, Andy Summers (The Police), Jon Hudson (Faith No More), Billy Corgan (The Smashing Pumpkins), Steve Lukather (TOTO, Michael Jackson), Darryl Jones (The Rolling Stones, Sting, Miles Davis), Terry Lawless (U2, David Bowie, Miles Davis, Marvin Gaye), …

Euro-Unit je generalni distributer Red Witch proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.redwitchpedals.com

Xvive je mlada kompanija koja od 2012. godine postaje sve popularnija u proizvodnji kvalitetnih i cijenom pristupačnih gitarskih efekt pedala.

Euro-Unit je generalni distributer Xvive proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385 (0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.xviveaudio.com

Povijest imena Savarez i proizvodnje žica za gitare seže dva stoljeća unatrag, do 1770. godine, kada je Savarez prvi put krenuo u proizvodnju u francuskom gradu Lyonu. Od 1880. godina počeli su proizvoditi žice od svile, čelika, bronce i mjeda. Danas je Savarez postao svjetski lider u inovacijama kada je riječ o žicama za klasične gitare, uz konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj.

Euro-Unit je generalni distributer Savarez žica za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.savarez.com

Rotosound je britanska kompanija koja se od 1958. godine bavi proizvodnjom žica za gitare, smještena je u Sevenoaksu (Kent), u Velikoj Britaniji. Rotosound žice su koristili: Jimi Hendrix, Roger Waters (Pink Floyd), Brian May (Queen), Paul McCartney (The Beatles), Greg Lake (Emerson, Lake & Palmer), Cliff Burton (Metallica), John Entwistle (The Who) i mnogi drugi.

Euro-Unit je generalni distributer Rotosound žica za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Mišel Senčar
tel: +385(0) 40 311 157
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.rotosound.com

GHS proizvodi žice za električne, bas, akustične i klasične gitare, banjo, mandoline i mnogo druge žičane instrumente i upravo su njihove žice prvi izbor za mnoge poznate svjetske profesionalce. Sve žice su proizvedene s jednim ciljem – pružiti glazbenicima proizvode koji neprestano nadmašuju njihova očekivanja. David Gilmour, Bon Jovi, Def Leppard, Allen Woody (Allman Brothers Band), Goo Goo Dolls samo su neka imena koja su odabrala GHS žice. Osim žica, GHS proizvodi remene za gitare, krpice za poliranje, krpice za čišćenje žica, trzalice, te sredstva za čišćenje i održavanje žica i gitara.

Euro-Unit je generalni distributer GHS proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.ghsstrings.com

D’Addario je jedan od najistaknutijih svjetskih proizvođača visoko kvalitetnih žica za električne gitare, električne bas gitare, akustične gitare, ukulele, mandoline, banjo, … sa sjedištem u američkoj državi New York.

Euro-Unit je generalni distributer D’Addario žica za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.daddario.com

Thomastik Infeld je austrijska tvrtka osnovana 1919. godine sa sjedištem u Beču. Bave se razvojem i proizvodnjom žice i kolofonij za gotovo sve žičane instrumente. Ako tražite najbolje žice za akustičnu gitaru, električnu, jazz ili bas gitaru, violinu, violu, violončelo ili kontrabas, Thomastik će biti vaš prvi izbor.

Euro-Unit ovlašteni zastupnik Thomastik proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.thomastik-infeld.com

Njemački proizvođač žica za gudačke instrumente (violinu, violončelo, violu, kontrabas), žica za harfu, a također proizvode kvalitetan kolofonij, sredstva za čišćenje i održavanje žičanih instrumenata, te naslonjače za rame. Jedini su svjetski proizvođač koji žice izrađuju od sva tri najpoznatija materijala: ovčjih crijeva, sintetičkih vlakana i čelika. Sve Pirastro žice se još od 1798. godine proizvode ručno u Njemačkoj.

Euro-Unit je generalni distributer Pirastro proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.pirastro.com

Najstarija i najveća američka (obiteljska) tvrtka koja od 1913. godine proizvodi vrhunske žice za gotovo sve žičane instrumente. La Bella žice koriste Willie Nelson, Bryan Adams, Gilberto Gil, Tony Iommi i mnogi drugi.

Euro-Unit je generalni distributer La Bella žica za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.labella.com

Kurzweil je jedna od vodećih svjetskih kompanija u proizvodnji klavijatura i digitalnih pijanina, osnovana 1982. godine. Osnivači su glazbenik Stevie Wonder, inovator Ray Kurzweil  i programer Bruce Cichowlas.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Kurzweil proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.kurzweil.com

Viscount ima dugu tradiciju proizvodnje izvornih talijanskih orgulja, vrhunske kvalitete. Njihove orgulje krase neke od najpoznatijih crkava i katedrala na svijetu.

Euro-Unit je ovlašteni uvoznik Viscount proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.viscountinstruments.com

1960-ih, u srcu Nizozemske stvorena je jedinstvena kompanija Johannus, koja proizvodi klasične orgulje.

Euro-Unit je generalni distributer Johannus orgulja za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.johannus.com

Američka tvrtka Gator Cases je vodeći proizvođač vrhunskih kofera za glazbene instrumente, torbi i navlaka svih vrsta i namjena, raznih Rack sistema, pa čak i specijalnih torbi za transport novaca i sl.

Euro-Unit je generalni distributer Gator-a za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo, Albaniju, Rumunjsku i Bugarsku.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.gatorcases.com

Bam Cases proizvodi najpoznatije torbe i kofere za gudačke i puhačke instrumente. Zahvaljujući stalnoj inovaciji, sve torbe i koferi su izrađeni kako bi glazbenicima ponudili najbolju kombinaciju zaštite, kvalitete i izdržljivosti, uz upotrebu laganih visokotehnoloških materijala.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Bam Cases proizvoda.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.bamcases.com

Steinberg je pionir kompjuterskog snimanja i jedan od najvećih svjetskih proizvođača glazbnog i audio softvera, te hardvera s više od 30 godina iskustva u digitalnoj audio obradi. Steinberg je uglavnom poznat po svojim proizvodima kao što su Cubase, WaveLab, Nuendo, Dorico, VST instruments (HALion i Groove Agent), ali i hardvera kao što su UR22 audio sučelje i CC121 kontroler i tehnologije kao što su ASIO i VST.

Euro-Unit je ovlašteni Steinberg Premium Dealer za Hrvatsku.

Sales manager – Hrvatska:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr

webstranica: www.steinberg.net

König & Meyer je vodeći globalni proizvođač glazbenog pribora, najpoznatiji po proizvodnji stalaka za mikrofone i glazbene instrumente, stalaka za zvučnike i klavijature, stolica i pribora za rasvjetu, te pribora za pozornicu, studio i kućna snimanja. Više od 65 godina K&M je sinonim za proizvode visoke kvalitete.

Euro-Unit je generalni distributer König & Meyer proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.k-m.de

 

Wittner je jedan od najpoznatijih proizvođača metronoma na svijetu, a u ponudi nude i bogati asortiman glazbene opreme.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Wittner proizvoda.

Sales manager:
Dalibor Novak
tel: +385(0)40 829 011
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.wittner-gmbh.de

Soundbrenner je razvio i proizvodi prvi pametni uređaj na svijetu za glazbenike. To je metronom 21. stoljeća.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Soundbrenner proizvoda.

Sales manager:
Nino Benković
tel: +385(0)40 311 163
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.soundbrenner.com

Alpine Hearing Protection proizvodi profesionalne čepiće za uši i proizvode za zaštitu sluha. Njihove proizvode koriste glazbenici, ljubitelji glazbe, motoristi, ronioci, radnici, putnici, plivači, djeca i ljudi koji imaju poteškoća sa snom.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Alpine proizvoda.

Sales manager:
Neven Pintarić
tel: +385(0) 40 311 158
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.alpinehearingprotection.co.uk

Cordial-ov asortiman proizvoda je vrlo širok – od kablova za glazbene instrumente, mikrofone ili zvučnike do višejezgrenih sustava i adaptera za DMX, MIDI i digitalnih audio kablova. Njihovi proizvodi su inovativni i ne slijede samo najnovije trendove, već ih često sami postavljaju. Stoga se Cordial nalazi među najvažnijim proizvođačima u području distribucije audio i video signala.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Cordial proizvoda za Hrvatsku i Crnu Goru.

Sales manager, PA & CA:
Denis Fulir
tel: +385(0)40 822 535
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.cordial-cables.com

Studiologic je talijanski proizvođač digitalnih glazbenih instrumenata kao što su digitalna pijanina, synthesizeri, kućne orgulje, MIDI kontroleri and dr.

Euro-Unit je ovlašteni distributer Studiologic proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Sales manager:
Robert Pevec
tel: +385(0)40 821 458
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.studiologic-music.com

Već više od 20 godina Sela razvija i proizvodi iznimne kvalitetne kahone i pribor za zahtjevne glazbenike. Početnici kao i profesionalni glazbenici, cijene kombinaciju njemačke kvalitete izrade, sjajnog zvuka i izvanrednog izgleda.

Euro-Unit je generalni distributer Sela prizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

Sales manager:
Alen Višnjarić
tel: +385(0) 40 310 439
email: info@euro-unit.hr
webstranica: www.sela-cajon.com