O nama

Tvrtka EURO-UNIT d.o.o. osnovana je 1990. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja glazbenih instrumenata, profesionalne i komercijalne audio opreme, i u tom segmentu smo vodeća “full range” kompanija u ovom dijelu Europe. Kvaliteta, zadovoljni kupci, ISO certifikati, ispunjavanje garancija, profesionalna i stručna podrška, te redovita edukacija naših zaposlenika, okosnica su poslovne politike tvrtke Euro-Unit, na kojoj od samog početka 1990. godine inzistira njezin osnivač i generalni direktor gospodin Ivan Senčar.

Suradnja s najpoznatijim svjetskim kompanijama iz ovog segmenta, dugogodišnji ekskluzivni ugovori o generalnom zastupanju kao i mnogobrojni uspješno realizirani projekti potvrda su da je Euro-Unit kao ozbiljan i siguran poslovni partner na zahtjevnom svjetskom tržištu. Sve to potvrđuju mnogobrojne međunarodne prestižne nagrade koje smo primili u oštroj konkurenciji međunarodnih korporacija.

Stalna ulaganja u sve marketinške segmente, sudjelovanja na domaćim i međunarodnim specijaliziranim sajmovima, omogućavaju nam dobru i kvalitetnu informiranost o novim proizvodima iz naše bogate ponude za sve naše poslovne partnere i maloprodajne kupce. Istovremeno, to je sjajna prilika za prikupljanje povratnih informacija temeljem kojih nastojimo našu ponudu i uslugu još više približiti željama i potrebama naših kupaca.

Osiguran vlastiti servis koji ispunjava sve relevantne međunarodne certifikate i standarde, te osigurani originalni rezervni dijelovi zaokružuju servisnu ponudu. Naše su garancije usklađene sa svim važećim zakonima država u kojima poslujemo. Ponosni smo na činjenicu da smo već sada spremni za poštivanje najstrožih europskih normi koje samoinicijativno uvodimo u naše poslovanje.

Projektiranje, instalacija i održavanje velikih projekata konferencijskih dvorana po sistemu “ključ u ruke” zaokružuje našu ponudu i čine ju izuzetno prepoznatljivom. Uspješno sudjelovanje na brojnim javnim natječajima u regiji omogućilo nam je mnogo iskustva u navedenom području i osiguralo vrijedne reference. Svakako treba spomenuti i usluge najma koje uključuje najam vrhunskih koncertnih klavira i druge visoko kvalitetne glazbene i razglasne opreme.

U želji da pomogne društveno vrijedne i korisne projekte, Euro-Unit  je tijekom godina sponzorirala mnogobrojna vrhunska kulturna, sportska, humanitarna i druga događanja. Naše su vitrine prepune zahvalnica, povelja, priznanja i sličnih dokumenata.

Posebno smo ponosni na mnogobrojna međunarodna i hrvatska priznanja najvišeg ranga koja čuvamo na našim policama. Ta priznanja su potvrda ispravnosti naše poslovne politike i dokazuju kako se uz ispravno postavljene prioritete poslovanja može uspjeti bez obzira na poslovno okruženje u kojem se nalazite.

Neke od naših najprestižnijih nagrada:

2003. – Zlatna kuna HGK – Hrvatska gospodarska komora
2003. – Yamaha nagrada za najboljeg europskog distributera
2003. – WQC Star Award – Pariz
2003. – CROMA nagrada – hrvatski menadžer Ivan Senčar
2004. – Zlatna plaketa Općine Nedelišće
2004. – WQC Star Award – New York
2005. – 31. International Arch of Europe Award for Quality and Technology – Frankfurt
2005. – New Millennium Award – Madrid
2005. – Century International Quality Era Award – Ženeva
2006. – New Millenium Award – Pariz
2006. – Gator Outstanding Achievement Award – Los Angeles
2007. – Quality Crown – London
2007. – Yamaha nagrada za posebno postignuće u prodaji profesionalne audio opreme na EU tržištu
2008. – International Star Award for Leadership in Quality – Pariz
2009. – Beyerdynamic European Award – Frankfurt
2009. – International Star Award for Quality – Ženeva
2009. – Index DOP-a HGK – Zagreb
2010. – Heroj recesije – Zagreb
2011. – Zlatni Index – Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj uz podršku Ureda UNDP-a u Hrvatskoj i AED-a
2012. – Zlatni index u kategorijama: Ulaganje u studentske udruge i studentske projekte, Stipendije studenata i Grand Prix Zlatnog indexa u kategoriji malih i srednjih poduzeća
2012. – The Bizz Award – nagrada Worldcob organizacije za sistem vodstva, kvalitetu roba i usluga, kreativnost menadžmenta, inovaciju i društveno odgovorno poslovanje
2013. – Zlatni Index – Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj uz podršku Ureda UNDP-a u Hrvatskoj i AED-a
2014. – Index DOP-a za 2013. godinu (nagrada za društveno odgovorno poslovanje u 2013. godini)
2014. – AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Bisnode)
2015. – AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Bisnode)
2016. – AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Bisnode)
2017. – AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Bisnode)
2018. – AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Bisnode)
2019. – AAA certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Dun&Bradstreet)
2020. – AAA certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Dun&Bradstreet)
2021. – AAA certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti (dodjeljuje Dun&Bradstreet)