29. studenoga 2017.

Poslušajte moćni zvuk popularnih JOYO BanTamP gitarskih pojačala

Kad smo rekli da zaboravite sve što ste čuli do sada, to smo zaista i mislili. Budući da su nas JOYO gitarska pojačala oduševila, kako svojim zvukom, tako i kompaktnim dizajnom, želja nam je bila da naše oduševljenje podijelimo s vama. Zato smo snimili šest kratkih prezentacijskih videa kako bi vam ukratko predstavili svaki od modela i njihov zvuk. BanTamP serija pojačala dolazi u više izvedbi koje su zvukom prilagođene raznim poznatim svjetskim brandovima i modelima, a to su: JACKMAN, ZOMBIE, VIVO, ATOMIC, BLUEJAY i METEOR. Gitarist benda Core System, Josip Novak predstavlja nam svih šest modela.

JOYO BanTamP JACKMAN

JOYO BanTamP ZOMBIE

JOYO BanTamP VIVO

JOYO BanTamP ATOMIC

JOYO BanTamP BLUEJAY

JOYO BanTamP METEOR

Sad kad ste se i sami uvjerili u moć popularnih JOYO pojačala, na vama je da odaberete koji vam se BanTamP model, odnosno zvuk najviše sviđa. Svi modeli su dostupni OVDJE.

Ukratko o JOYO BanTamP karakteristikama

Pojačala radi kroz jednu 12AX7 lampu u pretpojačalu i tranzistorsko pojačalo za power amp. Ugrađen je FX loop za dodavanje raznih pedala i multiefekata, te također imaju Clean kanal koji je podatan za efekte i pedale, što ih čini izvrsnim za primjenu u situacijama gdje vam veliko pojačalo ne treba.

Pojačala imaju izlaz na zvučnik od 8Ω. Iako su mala, pojačala su prilično glasno, te njegovih 20W možda zvuči malo, ali je zaista moćno. Ako želite vježbati u tišini onda imate mogućnost izlaza na slušalice koje imaju ugrađenu emulaciju zvučnika što ne kvari kvalitetu zvuka prilikom slušanja preko njih. Šlag na tortu je njihova Bluetooth povezivost koja vam omogućuje puštanje glazbe preko pojačala, te vježbanje uz omiljene pjesme.