18. studenoga 2017.

Novo u ponudi, popularna JOYO gitarska pojačala

Zaboravite sve što ste čuli do sada. Novi popularni kompaktni modeli JOYO gitarskih pojačala su nas ostavili bez daha svojim zvukom i dizajnom. Oduševile su nas i dimenzije, jer imate osjećaj da bi pojačalo moglo stati u vaš džep. Jednom riječju savršena pojačala za probe, kućnu upotrebu i za putovanja. Upravo je to razlog zašto JOYO koriste mnogi poznati glazbenici i zašto se JOYO nalazi na policama najpoznatijih trgovina glazbene opreme u svijetu.

JOYO BanTamP pojačala iz svojeg kompaktnog dizajna i dimenzija, donose zvuk koji je nevjerojatan. Takav zvuk poznajemo iz velikih 150W lampaša, ali nikada ne bi očekivali da nešto tako dobro može izaći iz tako malih i kompaktnih dimenzija. Vaši će akordi odzvanjati i biti prepoznatljivi, a solaže će se isticati kroz miks. BanTamP također radi sa slabijim postavkama gaina koji vam dozvoljava da iskoristite svoje pedale koje će same dati svoju boju i karakteristike. Nakon što počnete raditi s ovim pojačalima, ubrzo ćete zaboraviti na njihovu veličinu i pristupačnu cijenu. Imat ćete osjećaj kao da svirate kroz dosta veću glavu, a oduševit ćete i vaše prijatelje, jer vam neće vjerovati odakle stvarno dolazi zvuk. No, kad vide JOYO pojačalo i oni će se oduševiti.

Pojačalo radi kroz jednu 12AX7 lampu u pretpojačalu i tranzistorsko pojačalo za power amp. Ugrađen je FX loop za dodavanje raznih pedala i multiefekata, te također ima CLEAN kanal koji je podatan za efekte i pedale, što čini ovo pojačalo izvrsno za primjenu u situacijama gdje vam veliko pojačalo ne treba.

Pojačalo ima izlaz na zvučnik od 8Ω. Iako je malo, pojačalo je prilično glasno, te njegovih 20W možda zvuči malo, ali je zaista moćno. Ako želite vježbati u tišini onda imate mogućnost izlaza na slušalice koje imaju ugrađenu emulaciju zvučnika što ne kvari kvalitetu zvuka prilikom slušanja preko njih. Šlag na tortu je njegova Bluetooth povezivost koja vam omogućuje puštanje glazbe preko njega, te vježbanje uz omiljene pjesme.

BanTamP serija pojačala dolazi u više izvedbi koje su zvukom prilagođene raznim poznatim svjetskim brandovima i modelima, a to su: JACKMAN, ZOMBIE, VIVO, ATOMIC, BLUEJAY i METEOR.