10. travnja 2018.

Musikmesse 2018. / Prolight + Sound

I ove je godine mjesec travanj rezerviran za najveći sajam glazbenih instrumenata i opreme u Europi, Musikmesse 2018. koji se održava u Frankfurtu od 11. do 14. travnja, dok će Prolight + Sound trajati od 10. do 13. travnja. Musikmesse će i ove godine ugostiti najpoznatije svjetske proizvođače glazbenih instrumenata i opreme koji će sajam iskoristiti za predstavljanje svojih najnovijih proizvoda, inovacija, nove poslovne prilike i promociju. Za dobru atmosferu će se pobrinuti brojni glazbenici, budući da se pripremaju koncerti svih glazbenih stilova, te razna druga glazbena događanja i edukacije, njih preko 1000, ne samo na sajmu, već i u gradu Frankfurtu. I ove će godine Musikmesse privući veliki broj internacionalnih kompanija, profesionalnih, ali i mnoštvo amaterskih glazbenika, zaljubljenika u glazbene instrumente i glazbenu opremu, tako da će sjedište glazbene industrije idućih nekoliko dana biti upravo Frankfurt.

Musikmesse 2018

Uprava i management tvrtke Euro-Unit ovogodišnji će posjet sajmu iskoristiti za upoznavanje s novostima i novim proizvodima koje će predstaviti brojne kompanije, ali i naši partneri kao što su Yamaha, Hohner, Line6, FBT, Paiste, D’Addario, Gator Cases i mnogi drugi.

Nakon sajma, Euro-Unit će obogatiti ponudu glazbenih instrumenata i opreme, zato nastavite pratiti naše društvene mreže i online trgovinu, kako bi na vrijeme saznali što je novo u ponudi, ali i koji će nam se novi brandovi uskoro pridružiti na listi svjetskih glazbenih imena.

Musikmesse 2018