19. rujna 2018.

Matej Meštrović, nakon Kine, koncert u Zagrebu

Nakon senzacionalne turneje po Kini gdje su oduševili Kineze, Matej Mestrović i Expresto su održali 11 koncerata, proputovali 11.000 km, i rasprodali više od 8.000 karata, najavljujemo spektakularni koncert “After China Show” u Kazalištu Kerempuh u Zagrebu! Koncert će se održati u ponedjeljak 24. rujna 2018. s početkom u 20.00 sati.

matej mestrovic and expresto

Pogledajte kratki video snimljen u Kini:

Na programu nadolazećeg koncerta će se naći najpoznatije klasične teme kao i autorske kompozicije Mateja Meštrovića, koji posljednjih godina bilježi veliki međunarodni, ali i domaći uspjeh, te svojim autorskim projektima redovito priređuje koncerte za pamćenje.

Mateju Meštroviću na klaviru, pridružit će se i Kristina Bjelopavlović Cesar također na klaviru, te Borna Šercar na udaraljkama i bocama. Meštrović & Expresto ovim su programom već osvojili Kinu, te smo uvjereni da će i publika u Zagrebu plesati na koncertu u Kerempuhu. Cijene ulaznica u pretprodaji iznosi 100,00 kuna, a tri dana uoči koncerta 120,00 kuna. Nemojte propustiti još jedan spektakularni koncert koji će vas oduševiti. Svoje ulaznice možete osigurati na vrijeme, OVDJE.

matej mestrovic selfie

Matej Meštrović i Kristina Bjelopavlović Cesar će svirati na Yamaha C7 klaviru, koji će za ovaj koncert osigurati Euro-Unit, budući da prijateljstvo s Matejom Meštrovićem traje već godinama, što dodatno dokazuje i ova fotografija.

matej mestrovic yamaha CFX