29. ožujka 2018.

Jackson gitare od sada u Euro-Unit ponudi

Posebnost Euro-Unit ponude je uvijek bila raznolikost gitarskih brandova, pa tako i ovaj put stavljamo naglasak na gitare. Zbog toga nas uvijek iznova veseli kada našu ponudu dodatno obogatimo novim gitarskim brandom. Jackson Guitars je veliko ime u gitarskom svijetu i od sada su ove gitare svjetskog renomea dostupne u našoj ponudi. Gitare su to koje ne treba posebno predstavljani, jer su već dugi niz godina prepoznatljive po svom specifičnom izgledu, dizajnu i kvaliteti.

Jackson električne gitare i električne bas gitare se proizvode od 1980. godine i nose ime svojeg osnivača Grovera Jacksona. Upravo su posebno dizajnirani Randy Rhoads modeli iz 80-ih doprinijeli velikoj popularnosti, modeli koji su obilježili 80-te su Soloist, King V, Kelly i Dinky. I do danas su ti modeli zadržali status ikona ovog gitarskog branda.

Jackson Guitars

Mnogi gitaristi su prepoznali kvalitetu i posebnost Jackson gitara i pomogli su da se brand vine u sam vrh današnje gitarske industrije, a to su svakako Jeff Beck, Steve Vai, Eddie Van Halen, Richie Sambora (Bon Jovi), James Hetfield (Metallica), Wes Borland (Limp Bizkit), Adrian Smith (Iron Maiden), Marty Friedman (Megadeth), Dave Mustaine (Megadeth), Ian Scott (Anthrax), Jeff Hanneman (Slayer), i drugi.

Jackson Guitars

Budući da stalno širimo ponudu glazbenih instrumenata renomiranih svjetskih imena, Jackson Guitars je još jedan u nizu istaknutih brandova koje smo uvrstili u našu ponudu. Euro-Unit je postao ovlašteni Premium Dealer Jackson gitara za Hrvatsku, a ponudu pogledajte ovdje.