15. prosinca 2017.

Isporuka Yamaha klavira u GŠ Ivana Matetića Ronjgova

Mladi i talentirani učenici i studenti su naše kulturno glazbeno bogatstvo. Upravo zbog toga nas posebno veseli kad našu kvalitetnu ponudu glazbenih instrumenata i glazbene opreme prepoznaju ustanove koje ulažu u glazbeno obrazovanje i buduće glazbenike. Jedna od takvih ustanova je i Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova iz Pule, koja je svoj klavirski odjel odlučila obogatiti Yamaha klavirima iz bogate ponude tvrtke Euro-Unit. Činjenica je da je svaki trenutak za kupnju novih glazbala onaj pravi, ali profesori so svakako odabrali „onaj najbolji“ trenutak za nabavku novih instrumenata, a to je vrijeme darivanja i božićnih blagdana. Ne treba sumnjati da je nabavka klavira i pijanina dodatno obradovala učenike u ovom blagdanskom raspoloženju.

S glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova iz Pule nastavljamo suradnju, a koju njegujemo s mnogim glazbeno-obrazovnim ustanovama, kulturnim-institucijama, glazbenim udrugama, orkestrima, profesionalnim glazbenicima i sa svima onima kojima je glazba u srcu. Podrška učenicima glazbenih škola i mladim glazbenicima oduvijek je bila visoko na listi prioriteta tvrtke Euro-Unit.

Ponosni smo što će od sada učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova vježbati i svirati na vrhunskim klavirima Yamaha iz asortimana Euro-Unit:

– klavir Yamaha GC1 (2 komada)
– pijanino Yamaha B1 (2 komada)
– digitalni pijanino s drvenim tipkama Yamaha CLP-645 (1 komad)

Veseli nas što su uprava i profesori pulske glazbene škole izuzetno zadovoljni novim klavirima koji će itekako pomoći učenicima u nastavku njihovog kvalitetnog glazbenog školovanja. Veselimo se budućoj suradnji.