3. listopada 2017.

Euro-Unit primio AAA Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti

Izuzetno smo ponosni na našu tvrtku, budući da nam je Bisnode, dodijelio AAA Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti.

AAA zlatni certifikat bonitetne izvrsnosti

Što je AAA Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti?

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u posljednje tri godine, Euro-Unit je zadovoljio stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje Europe, te mu je dodijeljen AAA Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti. Euro-Unit sada pripada u skupinu od 0,4% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Na hrvatskom tržištu Bisnode je također prisutan kroz ostala kvalitetna poslovna rješenja.

Kriteriji za dodjelu AAA Certifikata zlatne bonitetne izvrsnosti

Zlatna bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednje tri godine i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Poduzeća s bonitetnom izvrsnosti posluju natprosječno i manja je vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa.

Certificiranje je u međunarodnom okruženju postalo ustaljena praksa i metoda poduzećima za daljnju konsolidaciju reputacije i povjerenja u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje svojih poslovnih partnera. Euro-Unit još jednom dokazuje da je prepoznat kao ozbiljan i siguran poslovni partner, kako u Hrvatskoj, Europi, tako i na globalnom svjetskom tržištu, a AAA Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti nam dodatno daje vjetar u leđa za još bolje poslovanje u godinama koje su pred nama.