12. siječnja 2017.

Euro-Unit postao generalni distributer Hohnera

Izuzetno nas raduje što smo nakon dugogodišnje odlične suradnje s njemačkom tvrtkom Hohner upravo od njihove strane prepoznati kao pouzdan i kvalitetan partner što je rezultiralo novom ulogom Euro-Unita za proizvode iz njihovog asortimana. Naime, od 1. siječnja 2017. godine tvrtka Euro-Unit je postala generalni distributer Hohnera za područje: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Albanije i Makedonije.

Na ovaj način će osim naših vjernih kupaca iz Hrvatske koji su i do sada imali mogućnost kupovine vrhunskih Hohner proizvoda u Euro-Unit prodajnim centrima i na našoj web trgovini, istu mogućnost imati i kupci iz regije u kojoj smo generalni distributeri putem mreže naših partnera. Uz već tradicionalnu njemački kvalitetu Hohnera, kupci će imati najbolje cijene, vrhunski servis i podršku za njihove proizvode koju osigurava Euro-Unit.

Ovim putem pozivamo i potencijalne partnere s područja za koje smo generalni distributeri, a  koji su zainteresirani za prodaju Hohner proizvoda da nam se jave kako bismo im prezentirali odlične uvijete koje možemo ponuditi za daljnju prodaju.

Kontakt za Hohner distribuciju u Euro-Unitu je:

Dalibor Novak
tel: +385 (0)40 829 011
e-mail: d.novak@euro-unit.hr
Ulica Braće Graner 8
40 000 Čakovec, Hrvatska