10. ožujka 2017.

Beyerdynamic ORBIS konferencijski sustav

Izgovorena riječ i njezin utjecaj na naše bližnje je dio naše komunikacije na dnevnoj bazi, na skupovima i predavanjima. Bilo u konferencijskim dvoranama, hodnicima ili sobama za sastanke – izgovorena riječ može biti jača samo ako je razumijemo. Dakle, tehnologija postaje neizostavni dio cijele prezentacije. Ovaj novi žičani konferencijski sustav kombinira zahtjevan dizajn i diskretnu integraciju u visokokvalitetni namještaj i postaje sastavni dio vašeg uspjeha. Tijekom razvoja bili smo usredotočeni na sigurnost i praktičnost sustava, bez potrebe za zahtjevnim tehničkim detaljima. Moderan dizajn, jednostavnost korištenja, pouzdanost i visoko kvalitetni materijali su sada ono što ističe ovaj novi konferencijski sustav – ORBIS>

PROJEKTI:

Dvije Orbis jedinice središnje kontrole povezane s cjelokupnim sustavom regionalnom sudu u Berlinu

S više od 900 zaposlenih, Regionalni sud Berlin je najveći takve vrste u Njemačkoj. Nalazi se na Turmstrasse 91, a u njemu se nalaze brojne sudnice. Dvije najveće sudnice (500 +700), u kojem je sustav Orbis instaliran, su od velikog arhitektonskog interesa i imaju visoke sigurnosne standarde, a ORBIS sustavi su se pokazali upravo idealnim za ugradnju.

Barneveld općina – online emitiranje tie-u

Općinsko vijeće Barnevelda su se odlučili za instalaciju Orbis žičanog sustava s Beyerdynamic s 42 mikrofona, svaki dužine od 60 cm. DSP (Digital Sound Processing) je također dio rješenja. DSP osigurava da je zvuk, a time i razumljivost govora optimalna u komori za snimanje i (online) emitiranja. Instaliranje ORBIS konferencijskog sustava općina je uz bitno poboljšanje performansi i mogućnosti dosadašnjeg rješenja i uštedjela na troškovima koji su ostali unutar proračuna uz poštivanje rokova.