30. studenoga 2018.

23. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

U Zagrebu je od 22. do 24. studenoga 2018. u Studentskom centru (Savska 25) održana 23. po redu Smotra Sveučilišta. Ovogodišnja smotra je ugostila i predstavila brojna veleučilišta, visoke škole, ali i ostale sudionike iz cijele Hrvatske.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane, a ima zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu, te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Tvrtka Euro-Unit potiće društveno korisne i vrijedne projekte, s naglaskom na edukaciju i obrazovanje, tako da smo i ove smo godine zajedno s našim dugogodišnjim partnerom Yamahom prisustvovali ovoj manifestaciji.