15. listopada 2019.

Yamahina radionica u Euro-Unitu

U sjedištu tvrtke Euro-Unit u Čakovcu, 10. listopada 2019. održana je Yamahina edukativna radionica za djelatnike Euro-Unit poslovnica iz Čakovca, Zagreba i Osijeka, dok je radionica za djelatnike poslovnica iz Rijeke, Pule, Zadra i Splita bila održana u Rijeci, 7. listopada 2019. u Yamaha Music School Rijeka.

U Čakovcu je radionicu i prezentaciju vodio Roman Sterzik, poznati Yamahin prezenter za klavijature. Tema radionice je bila upoznavanje s novim Yamahinim radnim stanicama PSR-SX900 i PSR-SX700 i njihovom širokom paletom mogućnosti i funkcija, dok je drugi dio prezentacije bio tematski vezan uz digitalna pijanina Clavinova CLP i CSP, i upoznavanje s mogućnostima Yamahine aplikacije Smart Pianist koja pomaže prilikom učenja i sviranja, te nudi mnoštvo opcija za korisnike koji preko aplikacije mogu mijenjati model klavira, matrice, poboljšati vlastitu tehniku sviranja ili svirati svoje omiljene skladbe. Aplikacija Smart Pianist čini sviranje klavira pametnijim nego ikad prije.

Tvrtka Euro-Unit redovito ulaže u edukaciju svojih djelatnika, što je i okosnica poslovne politike tvrtke, tako da je i ova radionica bila odličan način za upoznavanje novih funkcija i mogućnosti koje Yamaha nudi s novim proizvodima, a s druge strane cilj je educirati naše zaposlenike kako bi kupcima mogli predstaviti brojne mogućnosti Yamahinih digitalnih pijanina i klavijatura, te tako olakšati dileme kupaca oko odabira najboljeg instrumenta za njih ili njihovu djecu.