9. rujna 2016.

Yamaha postala ENO’s službeni piano partner

Oduševljeni smo objaviti da je Yamaha postala službeni Piano partner Engleskoj nacionalnoj operi – ENO.

U sklopu ovog partnerstva, ENO će biti prva opera koja koristi revolucionarnu Yamaha TransAcoustic ™ klavirsku tehnologiju, koji se sada nalazi u orkestarskoj dvorani. Flota koncertnih klavira i pijanina je postavljena za probe u studijima i vježbovnim prostorima Engleske nacionalne opere.

Svaki klavir odabran je slijedeći rigurozna testiranja i evaluacije od strane ENO “répétiteursand” glazbenog osoblja kako bi se osigurala optimalna tonska fleksibilnost i izdržljivost potrebna za specifićnu upotrebu, bilo da je klavir u malom prostoru, sobi za probe ili u London Coliseum dvorani.

Tvrtka Euro-Unit je generani zastupnik  i distibuter Yamaha glazbenih instrumenata za Hrvatsku i Crnu Goru te se u našem asortimanu nalazi kompletna ponuda Yamahinih klavira, pijanina i digitalnih pijanina – Clavinova kao i ostali Yamaha glazbeni instrumenti, oprema i prateći pribor.

Uz kompletnu bogatu ponudu koncertnih klavira, pijanina, digitalnih pijanina te flotu koncertnih klavira za najam, u ponudi Euro-Unita u našoj poslovnici Classic Music Gallery u Zagrebu, Frankopanska 24 možete osobno isprobati Yamahinu revolucionarnu TransAcoustic tehnologiju osobno.

O Yamahinoj TransAcoustic ™ tehnologiji več smo pisali na našim stranicama u ovom članku: Predstavjlamo: Yamaha U1TA – Transacoustic

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UiF-A8s5tqY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>