28. siječnja 2015.

Yamaha novosti sa Namm Show 2015.

Euro-Unit je i ove godine bio prisutan na najvažnijem svjetskom sajmu glazbenih instrumenata i opreme – Namm Show 2015. Obavljeni su mnogobrojni sastanci sa našim partnerima, dogovorena je suradnja te smo se upoznali sa novostima u njihovoj ponudi.

Evo nekoliko noviteta našeg največeg partnera, a ujednoi največeg svjektskog proizvođača glazbenih instrumenata i opreme – Yamahe.

 

AG03/AG06 analogne kompaktne miksete sa USB priključkom

Sa ova dva nova modela Yamaha je predstavila analogne miksete koje se direktno priključujuna računalo. Sa USB 2.0 priključkom ove miksete mogu reproducirati i snimati audio signal na Windows i Mac računalima. Miksete će biti dostupne krajem ožujka 2015.

 

L-serija u novoj Dark Tinted boji

Zvijezda 2014.najnagrađivanija L serija Yamahinih akustičnih gitara od sada će biti dostupna u novoj Dark Tinted. Do sada je ova boja bila opcija isključivo na LL6ARE modelu no od sada će Dark Tinted boja biti dostupna na svim modelima L serije akustičnih gitara

 

Yamaha Synth Book aplikacija za iOS uređaje

Povijest Yamaha syntesizera dostupna je kao program za iOS uređaje. Sastoji se od pet komponenti:

  • – Yamaha Synth 40 godina povijesti
  • – lista instrumenata
  • – Yamaha aplikacije
  • – Portali
  • – AN2015 aplikacija je besplatna za preuzimanje od početka zimskog Namm Showa 2015

 

Hybrid Performer za Motif XF i Motif

Novi Hybrid Performer za Motif XS i Motif je Yamahin soundset fokusiran u potpunosti na Performance mode ovih instrumenata. Ali može i bolje! Tri soundseta su sada dostupna besplatno za preuzimanje za vlasnike Motifa XF i Motifa!

 

DTX502 Touch Version 2 za iOS uređaje

Yamaha je predstavila novu verziju DTX502 Touch Version programa za kontrolu DTX502 seta bubnjeva. DTX502 Touch Version 2 omogućava selektiranje, editiranje i kreiranje User Drum Kits i drugih interesantnih opcija na Vašeim iOS uređajima.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/NJGLXuiJaFY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>