24. studenoga 2018.

Vrijeme darivanja i najoriginalniji pokloni

Christmas Time počinje u Euro-Unitu uz najoriginalnije poklone

Vrijeme darivanja je najljepši period godine, zato požurite i na vrijeme osigurajte poklone za vaše najmilije, ali i za sebe. Nemojte čekati posljednji trenutak i velike gužve. Pobrinuli smo se da u posebnoj rubrici “Christmas Time” ponudimo najbolje cijene, najpovoljnije uvjete plaćanja i odabir najoriginalnijih poklona.

Kako bi vam olakšali odabir, posjetite našu online trgovinu i u kategoriji “Christmas Time” pronađite nešto od originalnih poklona za sebe i za vaše najmilije.

Besplatni katalog

Prelistajte naš Christmas Time katalog online ili svoj besplatni primjerak potražite u najbližoj Euro-Unit poslovnici. Uz svaku narudžbu u Euro-Unit online trgovini dobit ćete svoj primjerak kataloga besplatno.

Najveći izbor glazbenih instrumenata

Euro-Unit nudi najveći izbor glazbenih instrumenata i dodatne glazbene opreme. Bez obzira na to što tražite, Euro-Unit ima sve: električne gitare, akustične gitare, klasične ili bas gitare, veliki izbor gitarskih pojačala, digitalna pijanina, klavijature, popularne ukulele, violine, violončela, klarinete, trube, saksofone, flaute, harmonike, melodike, usne harmonike, akustične bubnjeve ili nešto od dodatne opreme, usnike, remen za gitaru, žice za gitaru, violinu ili violončelo, klupicu za klavir, stalak za gitaru, stalak za klavijature, stalak za note, mikrofone, slušalice, palice za bubnjeve, činele, kofere ili futrole za vašu gitaru, violinu ili violončelo. Euro-Unit je mjesto vaše sigurne kupnje. Posebno treba istaknuti ponudu pomno odabranih setova klasičnih i akustičnih gitara, te setove violina i drugih instrumenata.

Christmas time

U ponudi svjetski i domaći brandovi

U našoj ponudi se nalaze svi najpoznatiji svjetski brandovi glazbenih instrumenata, opreme, te pratećeg pribora: YamahaHohnerFender, Beyerdynamic, PRS Guitars, Ortega, Gretsch, Jackson, Kurzweil, Henri SelmerPaiste, Dunlop, Vic Firth, Steinberg, Line 6, Gator, Remo, Ludwig, GHS, D’Addario, Rotosound, Vandoren, Legere, QSC, Alhambra, FBT, JOYO, MIPRO, Alpine, Soundbrenner i mnoge druge. Ponosni smo što u našoj ponudi možemo također ponuditi i vlastite brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Bwing (violine, viole, violončela i kontrabasi), Ivan’S guitar (električne, bas, akustične, elektro-akustične i klasične gitare), Ivan’S UKE (ukulele), Canorus (trube, saksofoni, tromboni, krilnice, klarineti, flaute i blok flaute), Lion Style (široki izbor glazbene opreme i pribora: klupice za klavire, stalci za instrumente, futrole za instrumente, koferi za gitare, palice za bubnjeve, marching bubnjevi, štimeri, udaraljke, kablovi i konektori) i Slavonka (tamburice proizvedene u Hrvatskoj).

Besplatna dostava i najbolje cijene

Osigurajte na vrijeme poklone za sebe i vaše najmilije. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com za brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma, a sve ostalo prepustite našim djelatnicima. Ako ste kojim slučajem negdje drugdje pronašli isti proizvod s boljom cijenom, Euro-Unit i za to ima odgovor. Kliknite na gumb “Zatraži bolju cijenu ili postavi pitanje”, pošaljite link s boljom cijenom ili nas kontaktirajte, a mi ćemo učiniti sve da vam izađemo ususret. Za kupnju putem online trgovine, osigurana je besplatna dostava na području Republike Hrvatske, za iznose iznad 400 kn, a za zemlje EU za iznose iznad 50 EUR.

Produljeno jamstvo

Euro-Unit je već godinama garancija za najbolju kvalitetu i najbolje cijene na tržištu. Budući da su nam kupci i kvaliteta usluge na prvom mjestu, osiguravamo 3 godine produljenog Euro-Unit jamstva. Neki proizvođači instrumenata nude vlastito produljeno jamstvo u trajanju do 7 godina, ali uz obaveznu registraciju za proizvode.

Ponuda glazbenih instrumenata i opreme u Euro-Unitu je izuzetno široka, zato posjetite našu online trgovinu ili dođite u neki od Euro-Unit prodajnih centara u Čakovcu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Osijeku, Splitu ili Dubrovniku,.

Jer, “Christmas Time” je u Euro-Unitu, gdje se nalaze najoriginalniji pokloni.

Christmas time