26. svibnja 2017.

Volim svirati synthesizer, međunarodno natjecanje mladih u Čakovcu 16. lipnja 2017.

Volim svirati synthesizer, naziv je međunarodnog natjecanje mladih u sviranju synthesizera, koje će se u petak 16. lipnja 2017. godine održati u maloj dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Organizator natjecanja je SUITA – škola sviranja i pjevanja, jedna od najrenomiranijih privatnih ustanova za obrazovanje u kulturno-glazbenim djelatnostima na području Međimurja, pa i šire. U svom programu Suita nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet i solo pjevanje, a predavači su renomirani profesori koji osim u Suiti predaju u drugim glazbenim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Cilj međunarodnog natjecanje Volim svirati synthesizer je popularizirati synthesizer kao instrument, ljubav prema glazbi i druženje mladih glazbenika. Prijavljeni natjecatelji natječu se u 6 kategorija, razvrstanih prema godini glazbenog obrazovanja i to:

I kategorija……….1. stupanj/1. godina učenja

II kategorija………2. stupanj/2. godina učenja

III kategorija……..3. stupanj/3. godina učenja

IV kategorija………4. stupanj/4. godina učenja

V kategorija……….5. stupanj/5. godina učenja i stariji

VI kategorija………instrumentalne i vokalno-instrumentalne skupine s najmanje 2 synthesizera u skupini

Kandidati se za natjecanje prijavljuju putem online obrasca OVDJE, a koji se također nalazi na Facebook stranici Suita škola sviranja i pjevanja.

Više o prijavi, kotizaciji i ostalim informacijama o natjecanju možete naći na Facebook stranici Suita škola sviranja i pjevanja OVDJE, a više detalja o školi, upisima i nastavi nalazi se na webstranici Suita OVDJE.

Euro-Unit će kao generalni sponzor natjecanja osigurati nagradu Yamaha HPH-50 slušalice za ukupnog pobjednika svih natjecatelja.