28. travnja 2017.

Venova, novi puhački instrument iz Yamahe

Venova je potpuno nova vrsta puhačkog instrumenta koji nudi zvuk drvenog instrumenta s jednostavnim rasporedom rupa, sličnog onome blok flaute. Jednostavan za održavanje i izuzetno izdržljiv, Venova je kompaktan i lagan, omogućuje vam da uživate u glazbi bilo gdje.

Da bi stvorili instrument koji ima sve te značajke, Yamahin dizajnerski tim razvio je inovativnu tehnologiju glazbala koja glazbenicima nudi širok spektar načina da dovedu glazbu u svoj život. Venova se može koristiti svugdje. Jastučići su izdržljivi i prilagodljivi različitim uvjetima, a materijal  tijela instrumenta je izabran da ga nadopunjuje. Rezultat je instrument koji vam nudi zabavu, a između ostalog može se koristiti u različitim žanrovima glazbe.

Komentirajući novi model, glasnogovornik Yamahe izjavio je: “Venova je iznimno jedinstven instrument koji je između ostalog zabavan za igru, a nudi novi način da dovedete glazbu u svoj život. Inovativna tehnologija glazbala predstavlja pravi korak naprijed za budućeg glazbenika drvenih instrumenata. Korištenjem jednostavnog blok-flauta prstometa, omogućuje vam brzi napredak uz predivan zvuk koji vam nudi ovo izuzetno glazbalo”. Više informacija na našem webshopu.