12. svibnja 2014.

Upoznajte BERP pomagalo za učenike!

Svi znamo da su prvi koraci pri učenju sviranja najbitniji i da ih je potrebno odraditi na pravilan način, a ovaj revolucionarni proizvod će vam  u tome uvelike pomoći.

BERP-ova zadaća je da na pravilan način odradite vježbe za usnik bez otpora samog instrumenta, a pri tome vam omogućava osjećaj težine samog instrumenta, pravilan kut držanja instrumenta,…ukratko, najbolji i najjednostavniji način za pravilno odrađene prve zvukove.

Što je zapravo BERP? Jednostavan plastični dodatak za puhačke instrumente koji se pričvrsti na instrument te se u njega pričvrsti usnik. Na ovaj način se vježbe koje učenik treba odraditi s usnikom, uspješno rade bez dodatnog otpora koji pruža instument, a učenik se istovremeno privikava na originalnu težinu instrumenta.

BERP je najbolji način za prve glazbene korake učenika na svim vrstama puhačkih instrumenata.

Posjetite vama najbližu Euro-Unit prodavaonicu i upoznajte se s ovim jednostavnim ali zaista izuzetnim proizvodom i olakšajte učenicima prve vježbe na puhačkim instrumentima.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xzEgLEFCB9M” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>