18. listopada 2019.

Tuba Tour oduševio učenike i profesore

U sklopu europske prezentacijske turneje pod nazivom Tuba Tour, Buffet Crampon grupacija je 16. listopada 2019. gostovala u Hrvatskoj, točnije u sjedištu tvrtke Euro-Unit. Preko tridesetak tuba renomiranih svjetskih brandova B&S, Melton Meinl Weston i Besson bile su izložene za razgledavanje i isprobavanja.

Bila je to jedinstvena prilika za učenike, studente i profesore za upoznavanje s modelima koje nude poznati brendovi, a također i jedinstvena prilika za savjete i stručnu pomoć koja se mogla dobiti od Buffet Crampon sales managera za istočnu Europu, Kostje Avseca. Učenici i profesori bili su vidno oduševljeni ponudom, a nije izostala niti svirka. Učenici Glazbene škole u Varaždinu odsvirali su između ostalog poznatu međimursku pjesmu “Zaigrajte meni”.

Možemo zaključiti da je predstavljanje tuba oduševilo prisutne učenike i profesore, budući da se ovakve prezentacije tuba ne događaju često, a Buffet Crampon je prepoznao želje svojih kupaca i osmislio zanimljiv projekt. Vjerujemo da ćemo uskoro u Euro-Unitu ugostiti i druge poznate brendove iz Buffet Crampon grupacije.