25. travnja 2014.

Tjedan u znaku klavira i pianina

Tvrtka Euro-Unit još je jednom dokazala da ne odstupa od svojih visoko postavljenih granica kada je u pitanju kvaliteta roba i usluga. Isporuka koncertnih klavira i pijanina vrhunskog svjetskog brenda Yamaha svakako iziskuje i vrhunsku podršku. Kada pak su u pitanju dostavne usluge klavira i pijanina iskustva polaze: od podruma do 20 kata, od jahte do kruzera, od kuće do koncertne dvorane, od dječjih vrtića do akademija…

Efikasnost i profesionalnost u dostavi, unosu, postavi i štimanju preduvjet su onoga što slijedi. A to je vrhunski zvuk koji pak po dobro obavljenoj postavi i štimanju nije sporan kada je u pitanju Yamaha. Yamahini visoki standardi kvalitete, stoljetna tradicija proizvodnje te oštri standardi  kontrole u svim fazama proizvodnje rezultirali su povjerenjem koje im daju mnogobrojne glazbene institucije diljem svijeta. Tom visokom svjetskom društvu pored mnogobrojnih Hrvatskih institucija , prošlog tjedna , pridružila se i Glazbena škola „Zlatko Grgošević iz Sesveta“ sa dva klavira i šest pijanina.

Želimo im ugodan bezbrižan rad uz pet godišnju garanciju te osiguran vrhunski servis i podršku servisa Euro-Unit & Yamaha – zauvijek.