27. travnja 2015.

Svečano otvoren novi prostor u Splitu

U petak 24.04.2015. godine u Splitu smo na adresi Zrinsko-Frankopanska 64 otvorili naš novi prodajni prostor. Euro-unit music shop Split je od sad smješten u Globus centru Poljud u novi moderan prostor kako bi našim vjernim kupcima pružili što kvalitetniju prezentaciju naše bogate ponude glazbenih instrumenata i opreme.

Novi je music shop svećano otvoren u 10 sati i 10 minuta, a svećano otvorenje su svojom svirkom uveličali ćlanovi i članice KGD Mosor s kojima imamo višegodišnju kvalitetnu suradnju kroz naš Euro-Unit club.

Nakon otvorenja svi prisutni su prošetali novim prostorom, upoznali našu ponudu, a druženje se dakako nastavilo na prigodnom domjenku.

Pozivamo Vas sve da osobno dođete u naš novootvoreni Music shop u Splitu gdje će Vas naše ljubazno i stručno osoblje upoznati sa našim bogatim asortimanom, savjetovati Vas pri nabavci glazbenih instrumenata i opreme, a osigurani stručan i certificiran servis sa originalnim rezervnim dijelovima te vrhunska korisnička podrška garancija su sigurne i ugodne kupovine.

Trenitno je u Euro-Unit music shopu Split u tijeku prezentacija Yamahinih akustičnih gitara serije L i A. Osim što ih možete isprobati, možete i jednostavno sudjelovati u velikoj nagradnoj igri Yamahe i Euro-Unita te uz malo sreće osvojiti prekrasnu Yamaha LL16Are ili Yamaha A1M gitaru!!! Dovoljno je da isprobarte gitare, popunite upitnik i već postajete sudionik nagradne igre!!!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MAIlwjT5Y3E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>