30. studenoga 2022.

Sve što ste oduvijek željeli znati o Yamaha klavijaturama, a niste znali koga pitati.

Čekanju i nedoumicama je došao kraj, jer YAMAHA priprema nešto zanimljivo za vas. Iz Yamaha Music Europe nam u goste u 12. mjesecu dolazi stručnjak za klavijature i digitalna pijanina i bit će dostupan u EURO-UNIT poslovnicama u Čakovcu, Rijeci, Zagrebu, Osijeku i Splitu.

Sve što ste oduvijek željeli znati o Yamaha klavijaturama, koja je razlika između određenih modela, koje mogućnosti nude digitalna pijanina, koje su prednosti modernih tehnologija prilikom korištenja digitalnih pijanina i još mnogo toga, sada je jedinstvena prilika za razgovor sa stručnjakom iz Yamahe i za kupnju klavijatura ili digitalnog pijanina.

Bez obzira da li već posjedujete Yamaha digitalni pijanino ili klavijaturu ili planirate kupiti, nije na odmet saznati nešto novo ili pitati osobu koja će vam sve objasniti.

Dobro došli u naše poslovnice, jer ovo je svakako prilika koja se ne propušta uz specijalne cijene Yamahinih klavijatura samo na dan gostovanja. Svi kupci koji će na dan gostovanja stručne osobe iz Yamahe kupiti Yamaha klavijaturu ili digitalni pijanino, EURO-UNIT će dodatno zasladiti vaše božićno raspoloženje uz poseban poklon koji dolazi na adresu svakog kupca.

Raspored gostovanja Yamaha stručnjaka u našim poslovnicama:
7.12.2022. Rijeka (od 9 do 19 sati)
9.12.2022. Čakovec (od 9 do 19 sati)
14.12.2022. Zagreb (od 9 do 19 sati)
16.12.2022. Osijek (od 9 do 19 sati)
23.12.2022. Split (od 9 do 19 sati)

Iskoristite jedinstvenu priliku kako bi došli do informacija koje ste uvijek željeli znati, a sada vam se pruža prilika koja se ne propušta.

Radujemo se vašem dolasku.