17. studenoga 2014.

Sajam glazbe i multimedije 2014.

Iza nas je još jedno uspješno predstavljanje na Sajmu glazbe i multimedije gdje smo predstavili presjek naše bogate ponude. Naš glavni partner na predstavljanju je i ove godine bila Yamaha, a posjetitelji su na našem izložbenom prostoru mogli uživo isprobati i informirati se o vrhunskim glazbenim instrumentima ovog renomiranog, poznatog i priznatog proizvođača glazbenih instrumenata. Uz Yamahu svakako treba istaknuti i Hohner te njhov široki asortiman glazbenih instrumenta. Iza Hohnerovih proizvoda stoji dugogodišnja tradicija i njemačka preciznost, a asortiman im se kreće od djećjih instrumenata do profesionalnih što su posjetitelji Sajma imali prilike vidjeti.

Za početak osvrta svakako moramo istaknuti posjet predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića našem izložbenom prostoru. Gospodin Josipović je razgledao našu ponudu te je i osobno malo isprobao Yamahine Clavinove na oduševljenje prisutnih posjetitelja.

I ove su godine najviše pažnje posjetitelja na Sajmu privukle Yamahine Clavinove – digitalna pijanina. Uz stručnu pomoć naših prezentera posjetiteljima su na jednostavan i stručan način objašnjene sve razlike i pogodnosti koje ovi vrhunski instrumenti nude. Također su bili i upozoreni na razne neuspješne jeftine pokušaje kopiranja ovih tehnički perfektnih glazbala te kako razni proizvođači i trgovci pokušavaju profitirati na imenu Clavinova, a sve preko neinformiranih i namjerno zbunjenih kupaca. Ponavljamo! Jedino Yamaha na svijetu proizvodi Clavinove. Sve ostalo su digitalna ili električna pijanina čija se kvaliteta ni po ćemo jednostavno ne može usporediti s Yamahom. Ove godine na žalost nismo bili u mogućnosti predstaviti naše klasične koncerte klavire i pijanina Yamaha i Bosendorfer, ali njih možete osobno isprobati u našim prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Nakon Clavinova gitare su te koje privlače pažnju posjetitelja. U našoj ih bogatoj ponudi imamo zaista mnogo. Yamaha, Hohner i Fender su svima dobro poznate marke, a svakako moramo istaknuti i naš originalni brand Ivan’S. Ivan’S gitere su novost na našem tržištu i trenutno nude zaista najpovoljniji omjer cijene i kvalitete. Izbor Ivan’S gitara se trenutno temelji na nekih 20-ak modela bas, električnih, akustičnih, klasičnih, elektroakustičnih i elektroakustičnih bas gitara ali se asortiman velikom brzinom širi u skladu s povratnim informacijama koje dobivamo od naših vjernih kupaca. Yamaha je za ovu sezonu izbacila na tržište cijelu seriju novih TRBX bas gitara te svakako moramo istaknuti njihova vrhunska THR pojačala. THR serija pojačala je odličan izbor kao „pojačalo za po kući“ jer osim što ima zaista izvanredan zvuk, ugrađene efekte, ulaz za MP3 player te izlaz za slušalice, svi THR-i imaju i USB priključak koji vam omogućava da uz besplatan Cubase LE koji dolazi u paketu, u tren oka snimite demo na vašem računalu. Hohnerove ukulelei svakim su danom sve prisutniji u domovima gitarista kao odličan izbor za putovanja.

Segment puhačkih instrumenata u našoj ponudi je definitivno sam vrh svjetske  ponude. Yamaha, Conn Selme, Buffet Crampon, Selmer Paris te svi brendovi koji sačinjavaju pojedine grupacije iza ovih zvučnih imena našim kupcima nude paletu proizvoda koju nema nitko u ovom dijelu Europe. Od školskih instrumenata za početnike, učenike i studente pa sve do vrhunskih glazbala za profesionalnu upotrebu u orkestrima. Pozivamo vas da se osobno uvjerite u širinu naše ponude u našem specijaliziranom prodajnom salonu: Euro-Unit Classic Music Gallery u Zagrebu, Frankopanska 24.

Udaraljke uvijek razvesele najviše naše najmlađe posjetitelje. Zato im svake godine napravimo i malu radionicu gdje mogu muzicirati na veselim šarenim udaraljkama, a uvijek im pripremimo i simpatične nagrade. U našoj su ponudi Uz naravno Yamahu i Ludwig, Paiste, Istambul Mehmet, Vic Firth, Remo  te mnogi drugi proizvođači. Od jednostavnih ručnih udaraljki pa sve do koncertnih marimba, vibrafona ili timpana naš je asortiman kompletan i pokriva kompletno ovaj zahtjevan segment.

Naravno istaknuli smo samo najinteresantnije segmente naše bogate full range ponude no to svakako nije sve no ovaj bi tekst bio poprilično dugačak kada bismo pokušali predstavite sve segmente iz naše ponude.

Tijekom Sajma glazbe Euro-Unit sa svojim partnerima uvijek organiziramo i bogati program. Radionice, prezentacije, licitacije, igraonice za djecu, festival amatera te zabavnu i vrijednu nagradnu igru. Zadnjeg dana Sajma kako je i pisalo u programu u 16.00 sati smo izvukli i sretne dobitnike. Nagrade su bile:

  1. Yamaha PSR F50
  2. Hohnerov ukulele
  3. Hohner poklon set bluez usne harmionike sa 52 CD-a

a najsretniji su ove godine bili:

  1. Josip Vuk, D. Domjanića 11, 40 323 Prelog
  2. Andrej Tučigin, Aerodrom Borongaj 16, 10 000 Zagreb
  3. Jasminka Vuk, D. Domjanića 11, 40 323 Prelog

Da, da obitelj Vuk iz Preloga su ove godine zaista imali sreće! Osvojili su prvu i treću nagradu što je svakako potvrda da je potrebno igrati, a sreća stiže u zaista raznim formama. Čestitamo sretnim dobitnicima, a njihove će nagrade biti dostavljene u njima najbliži Euro-Unit prodajni centar prema dogovoru s njima.

Sajam glazbe i multimedije je prošao, a svi vi koji želite osobno isprobati glazbene instrumente i opremu slobodno dođite u Vama najbliži Euro-Unit prodajni centar gdje će Vam naši stručni i ljubazni prodavači odgovoriti na sva Vaša pitanja.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tISi0TShtOk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>