14. studenoga 2017.

Prvi put u Hrvatskoj – Yamaha Rivage PM10

Rivage PM10 – prvi put u Hrvatskoj!

Euro-Unit u suradnji s Yamaha CA, s ponosom vas poziva, po prvi puta u Hrvatskoj, na ekskluzivnu prezentaciju YAMAHA Rivage PM10 digitalne konzole.

Prezentacija će se održati u srijedu, 22. studenoga 2017. s početkom u 18.00 sati u sjedištu tvrtke Euro-Unit, u novoj poslovnoj zgradi u Čakovcu, Ulica braće Graner 8. Prezentaciju će uz domaćina, Euro-Unit product specialista Denisa Fulira, voditi Pawel Zachanowicz, Yamahin product specialist.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme

Budući je broj mjesta ograničen, a s ciljem da profesionalcima omogućimo dovoljno vremena za isprobavanje konzole, molimo vas da svoje mjesto osigurate na vrijeme i potvrdite svoj dolazak na email: d.fulir@euro-unit.hr

Očekuje vas detaljna prezentacija ove nevjerojatne konzole uz Hands On – Workshop u drugom dijelu prezentacije, a predvidjeli smo i vrijeme za vas, kako bi osobno mogli isprobati PM10 i uvjeriti se u nove standarde koje ova konzola postavlja u inovacijama, kvaliteti zvuka, funkcionalnosti i pouzdanosti.

Rivage PM10 na koncertu u Areni Zagreb

Prvi glazbenik koji će u Hrvatskoj iskoristiti sav potencijal koji pruža YAMAHA Rivage PM10 digitalna konzola bit će Petar Grašo na koncertu u subotu 25. studenoga 2017. u Areni Zagreb. Bit će to jedinstvena prilika da se uživo uvjerite u kvalitetu i zvuk po kojem je Rivage PM10 itekako poznat, a Euro-Unit će po prvi put u Hrvatskoj osigurati uređaj koji koriste vrhunski glazbenici: Jamiroquai, José Carreras, Alan Parsons, Lynyrd Skynyrd i mnogi drugi, ili institucije kao što je legendarni Abbey Road Studio i Royal Albert Hall u Londonu, te mnogi glazbeni festivali diljem svijeta.

YAMAHA Rivage PM10 profinjen je admiralski brod koji definira smjer za buduće generacije digitalnih konzola i dostojni je nasljednik PM imena.

Veselimo se vašem dolasku.

Uvijek kad je glazba u pitanju!
vaš Euro-Unit