23. studenoga 2017.

Prezentacija Yamaha sistema Rivage PM10 u Euro-Unitu

U suradnji s Yamaha CA u sjedištu tvrtke Euro-Unit, 22. studenoga 2017. održana je po prvi puta u Hrvatskoj ekskluzivna prezentacija i workshop jedne od najpoznatijih digitalnih konzola na svijetu  Yamaha Rivage PM10.

Euro-Unit je organizirao promociju Rivage PM10 sistema za predstavnike rental kompanija, televizijskih kuća i profesionalce koji se bave razglasnim sistemima. Budući da se radilo o jedinstvenoj prezentaciji, odazvao se veliki broj profesionalaca koji su više od tri sata pratili predavanje o detalje, funkcijama i mogućnosti ovog sistema, a koji im je predstavio Pawel Zachanowicz Yamahin product specialist. Cijela prezentacija je prošla u izuzetno ugodnoj atmosferi, a nakon same prezentacije Pawel Zachanowicz je održao workshop koji je pobudio dodatni interes. Svi nazočni su imali samo jednu želju, osobno isprobati digitalnu konzolu i funkcije po kojima je poznata.

Video s promocije

Premijera Rivage PM10 uživo u zabrebačkoj Areni

Nakon prezentacije Yamaha Rivage PM10 će biti dostavljen u zagrebačku Arenu, gdje će u subotu 25. studenoga 2017. premijerno pokazati svu svoju snagu na rasprodanom koncertu Petra Graše koji slavi 20 godina svoje glazbene karijere. Svi nazočni su najavili svoj dolazak i u zagrebačku Arenu kako bi se sami uvjerili u zvuk kojim se ponosi ovaj sistem i koji su prepoznali mnogi poznati svjetski glazbenici, rental kompanije, televizijske kuće, profesionalni studiji i dr.