28. listopada 2014.

Poziv na radionicu B&S truba

4. studenog od 12.00 do 19.00 sati, u prostorijama Euro-Unit Classic Music Gallery na adresi Frankopanska 24. u Zagrebu će se u sklopu 6. Zagreb brass festivala održati radionica „B&S and Scherzer trube“ pod vodstvom gospodina Igora Cecocho. Na radionici će svi zainteresirani biti u mogućnosti upoznati i osobno se upoznati sa vrhunskim trubama B&S, isprobati ih te se savjetovati sa gospodinom Cecochom i Volkmarom Kühnle Buffetovim stručnjakom za trube.

Za cijelo vrijeme trajanja 6. Zagreb brass festivala posjetitelji će moći u našoj poslovnici Euro-Unit Classic Music Gallery pogledati i isprobati bogati asortiman Buffet grupacije s posebnim naglaskom na B&S trube. Osim toga za vrijeme trajanja radionice bit će podijeljene

Kako je broj mjesta za radionice ograničen molimo Vas da se prijavite najkasnije do 31.10.2014. u 12:00 sati na email: d.novak@euro-unit.hr ili na telefonski broj 040 829 011 kod našeg produkt specijaliste Dalibora Novaka. Naravno, možete doći i bez najave ali onda ne možemo garantirati mjesto za vrijeme trajanja radionice.

Program 6. Zagreb brass festivala:

Umjetnici koji će nastupiti ove godine su: Igor Cecocho, truba (Poljska, B&S artist), Martin McCain, bas trombon (SAD), Artina McCain, klavir, Tina Horvat, truba, Ivan Bošnjak, trombon i Željko Kertez, tuba, ansambl Col Legno studenata MA i Simfonijski puhački orkestar HV-a.

Koncerti:

  • 4. 11. 2014. koncert u Koprivnici u sklopu proslave dana grada,
  • 5. 11. 2014. koncert u Zagrebu Igor Cecocho i ansambl studenata MA Col Legno,
  • 6.11. 2014. Igor Cecocho, Martin McCain i Tina Horvat uz pratnju Simfonijskog puhačkog orkestra HV-a u dvorani Zvonimir

Pozivamo Vas na 6. Zagreb brass festival i na radionicu Buffet grupacije u našu poslovnicu Euro-Unit Classic Music Gallery na adresi Frankopanska 24. u Zagrebu, 4. studenog pd 12.00 do 19.00 sati.