10. travnja 2014.

Poslovnicu u Rijeci posjetili klinci sa Krka

10.04.2014. u našu poslovnicu u Rijeci na adresi Strossmeyerova 3 u posjet su nam došli klinci i klinceze iz Dječjeg vrtića “Katarina Frankopan” sa otoka Krka. Tom su se prilikom djeca upoznala sa glazbenim instrumentima i glazbom općenito, a kao i sva djeca na svijetu bili su vrlo znatiželjni spremni na igru. Naši su im djelatnici odgovarali na pitanja, pokazivali im instrumente i opremu, a djeca su im za uzvrat poklonili flautu koju su napravili od papira (pogledajte u galeriji fotografija).

Kako su nas veseli klinci i klinceze vrlo ugodno iznenadili papirnatom falutom koju su nam poklonili, tvrtka Euro-Unit je na njihovu adresu poslala maleni poklon paket unih harmonika, igračke kojima se upoznaju s glazbenim instrumentima te smo djećji vrtić učlanili u naš Euro-Unit klub tako da svi polaznici vrtića mogu koristiti pogodnosti članstva.

Vjerujemo da će se klinci i klinceze sa Krka još dugo sjećati posjeta našoj poslovnici, a tko zna, možda je netko od njih upravo danas odlučio početi svirati. Nikad se ne zna 🙂