21. ožujka 2018.

Posjet tvornici puhačkih instrumenata Buffet Crampon

Markneukirchen je gradić u regiji Vogtlandu, srcu njemačke proizvodnje glazbenih instrumenata. Nijedna druga regija nema 100-godišnju tradicije u razvoju i proizvodnji glazbenih instrumenata.

Danas je Buffet Crampon Njemačka lider u proizvodnji limenih puhačkih instrumenata, kako za glazbenike u usponu, tako i za profesionalce: Besson, B&S, Antoine Courtois, Hans Hoyer, Melton Meinl Weston i J. Scherzer. Karakterizira ih napredna tehnologija proizvodnje povezana s više od stoljeća usavršavanja. Koristeći precizni program obuke djelatnika, znanje, iskustvo i vještine prethodnih generacija, prenose se na nove generacije majstora zanata kako bi se osigurala i nastavila kvalitetna proizvodnja.

Pogledajte kratki obilazak tvornice puhačkih instrumenata u Markneukirchenu

Ljubav prema glazbi i duboko razumijevanje glazbenika i njihovih zahtjeva kod odabira glazbenog instrumenta, temelj su rada Buffet Crampon-a. Tvrtka je to koja govori jezik glazbenika, pažljivo ih sluša i u konačnici čine sve kako bi osigurali da se njihove želje implementiraju u proizvodnju instrumenata. Buffet Crampon je itekako svjestan svoje tradicije, temeljene na 250-godišnjem iskustvu.

Euro-Unit sa svojom tradicijom dužom od 25 godina u distribuciji i prodaji glazbenih instrumenata, mnogo polaže u segment puhačkih instrumenata, kvalitetnu ponudu, te podršku puhačke glazbe općenito kroz mnoga događanja, manifestacije, festivale, orkestre i glazbene ustanova. Kao generalni distributer Buffet Crampon grupacije za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, Euro-Unit u ponudi puhačkih instrumenata nudi sve brandove iz grupacije: Buffet Crampon, Besson, B&S, Antoine Courtois, Hans Hoyer, Julius Keilwerth, Melton Meinl Weston, Verne Q. Powell Flutes, Meister J. Scherzer i W. Schreiber.