4. veljače 2014.

Novosti iz Vic Firtha za 2014.

Sa sajma u SAD-u donosimo vam novitete za vas. Trenutno najveća I najjača tvrtka za proizvodnju palica VIC FIRTH izdala je nove modele palica I batića za bas bubanj te moramo reći da smo oduševljeni.

http://www.vicfirth.com/exchange/2014/01/17/new-products-for-namm-2014

Krenimo redom a poslije pogledajte promo video isječke:

SVC – Vinnie Colaiuta – bubnjar kojeg ne teba predstavljati jer bolje pitanje je gdje nije svirao u Vic Firthu je pronašao tvrtku koja je voljna pratiti njegove želje za potpunom perfekcijom…palica je skoro pa 5B izmjenjena prema njegovim željama

SGRE – potpisna palica MATT-a Greinera – bubnjara popularnog benda August Burns Red – putpuno orgnaska palica bez lakiranja…pogledajte video I procjenite sami.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jDE1FwxsZ8g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Batići za bas bubanj – da ne pričamo puno pogledajte video

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-AYAirOkUOI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

TITAN – najizdržljivija palica koja stvarno ima osjećaj I zvuk drvene, izrađena tolikom preciznošću u težini da max razlika u težini može biti samo 1gram. Dostupno u 5B veličini.

SHoGUN – izražena od japanskog Hrasta postiže nevjerojatan I prodoran zvuk posebno izraženo na sviranju hihata, za bubnjare željene da njim svaka nota izlazi van bez obzira kako brzo svirali.

Uz novitete možete skinuti aplikaciju za vaš OS ili android system te uživati u pregledu svih modela palica kao I u svakodnevnim vježbama koje možete pronaći putem aplikacije.

https://itunes.apple.com/us/app/vic-firth/id784634076?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicfirth.vicfirthdigital

da bi vaš doživljaj bio potpun posjetite Euro-Unit centre te se upoznajte sa našom ponudom najboljeg branda među palicama.

Ja sam Neven Pintarić i produkt specijalist sam za udaraljke u Euro-Unitu. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte.