4. srpnja 2016.

Novootvoren Euro-Unitov music shop u Osijeku

18.06.2016. godine smo u Osijeku svečano otvorili naš music shop na novoj lokaciji – Trg Slobode 7. Novi je prostor puno veći od starog, moderno uređen i opremljen kako bi našim vjernim kupcima omogućili najkvalitetnije uvijete prezentiranja naše bogate ponude glazbenih instrumenata i opreme.

Music Shop u Osijeku jedan je od najstarijih naših shopova u Hrvatskoj i kroz godine rada svojom je kvalitetnom ponudom i uslugom stekao mnogobrojne vjerne kupce koji mu se redovito vračaju i preporučuju ga mlađim naraštajima glazbenika. Nova je lokacija pomno birana kako bi bila što kvalitetnije pozicionirana i dostupna korisnicima naših usluga. Uski centar Osijeka, osigurana parkirna mjesta, blizina kazališta, ugostiteljski objekti i ostala infrastruktura čine novu lokaciju izuzetno atraktivnom. Novootvoreni prostor nam je omogućio i da svojim kupcima prezentiramo daleko širi asortiman iz naše bogate ponude na adekvatniji, moderniji i kupcima interesantniji način.

Svečano otvorenje, upotpunjeno glazbenim nastupom VS Akvarel, kao i Nere i Jambre, došao je podržati i dogradonačelnik Denis Ambruš. Ne čudi, jer prodavaonica dugi niz godina surađuje izravno sa lokalnom upravom kroz Osječko ljeto kulture, ali i druge važne projekte te s osječkim Hrvatskim narodnim kazalištem i Glazbenom školom Franje Kuhača.

Pozivamo Vas sve da posjetite naš novootvoreni music shop u Osijeku na adresi Trg Slobode 7 kako bi se i osobno uvjerili u kvalitetu naše ponude glazbenih instrumenata i opreme.