21. studenoga 2017.

Novo u Euro-Unit ponudi, MIPRO bežični sustavi

MIPRO je specijalizirana kompanija za dizajniranje i proizvodnju profesionalnih bežičnih mikrofonskih sustava. Osnivač K.C. Chang je 1995. godine nazvao kompaniju “MIPRO”, kao izvedenicu iz riječi “Microphone Professionals”. Svoje proizvodi se prodaju u 80 zemalja širom svijeta, gdje slove kao jedan od vrhunskih brandova na tržištu bežičnih mikrofona, a također su najpoznatiji proizvođač bežičnih mikrofona na Tajvanu.

U svojoj ponudi nude bežične mikrofone vrhunske kvalitete, mikrofone za glazbene instrumente, prijenosne razglase na baterije i dodatnu opremu što uključuje kablove, konektore, torbe, mikrofonske stalke i rezervne dijelove za bežični prijenos audio signala.

Osim što su poznati po svojim inovativno dizajnerskim riješenjima i proizvodima, osvojili su nagradu Taiwan Excellence, a mogu se pohvaliti i čestim nominacijama u kategoriji bežične tehnologije (NAMM TEC) i nagradama: Red Dot pobjednik 2017 za MA-808 prijenosni bežični razglas i ST-24 digitalni bežični set za saksofon. Kompanija također sudjeluje na mnogim međunarodnim sajmovima profesionalne audio opreme i posvećuje se jačanju svoje robne marke. Gary Kayye, poznati A/C savjetnik, izjavio je da je MIPRO jedna od “pet novih tvrtki na koju treba obratiti pozornost”.

Brojne nagrade

U 2011. godini MIPRO je osvojio prestižne nagrade “First Brand” i “Taiwan Gold Medal Quality Product”. Kao priznanje njihovim dugogodišnjim naporima u razvoju inovativnih proizvoda i posjedovanju više stotina patenata, nagrađeni su nacionalnom nagradom za inovaciju i stvaralaštvo “National Invention and Creation Award”.

MIPRO misija je “razviti najbolje bežične mikrofone i bežične PA sisteme, te stvoriti svjetski brand u industriji bežičnih mikrofona”. Cilj im je da prvi izbor kod svjetskih korisnika profesionalne audio opreme bude kupovina MIPRO bežičnih mikrofona i bežičnih prijenosnih razglasnih sistema.

Upravo zbog vrhunske kvalitete i pouzdanosti MIPRO proizvoda, iznimna nam je čast što je Euro-Unit postao generalni distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo. Široku ponudu bežičnih proizvoda ove poznate kompanije, možete pogledati OVDJE.