18. siječnja 2018.

Novi glazbenici u Buffet Crampon obitelji

Francuski Buffet Crampon je novu godinu započeo s dobrim vijestima za sve ljubitelje puhačkih instrumenata. Predstavili su čak šest novih prestižnih glazbenika koji su se pridružili velikoj i sretnoj Buffet Crampon obitelji.

HENRI BOK poznati svjetski ambasador bas klarineta iz Nizozemske odabrao je Prestige Bass klarinet 1183R-2.

 

YEVGENY YEHUDIN, ravnatelj izraelskog filharmonijskog orkestra, odlučio se za tradicionalni Buffet Crampon klarinet. Za isti klarinet se odlučio i njegov zamjenik RON SELKA, također član izraelskog filharmonijskog orkestra.

 

MARK HAMPSON, bas trombonista iz španjolskog filharmonijskog orkestra Gran Canaria, ujedno član orkestra Mahler Chamber i Luzern Festival orkestra, odabrao je jedan od svojih najdražih instrumenata, Antoine Courtois bas trombon AC551.

 

DARIUSZ MIKULSKI poljski dirigent i hornista odlučio se za provjerenu kvalitetu Hans Hoyer K10 francuskog roga F/Bb.

 

HILARY ABIGANA iz poznatog američkog ansambla The Fourth Wall, nije dvojila u svojem izboru, a to je ručno izrađena srebrna Verne Q. Powell flauta.

Buffet Crampon je još jednom dokazao da itekako brine o kvaliteti svoje ponude, ali i o prestižnim glazbenicima s kojima surađuje. Ova godina je dobro počela, tako da i nadalje očekujemo dobre vijesti iz Pariza i dolazak novih glazbenika u Buffet Crampon obitelj.