18. travnja 2014.

Novi brandovi u ponudi Euro-Unita!

U želji da svojim kupcima ponudimo što bolji izbor, u našu ponudu uvrstili smo brandove Ampeg, Mackie i Crate.

Ampeg pojačala su ikona među bas pojačalima.  Serije Heritage i Classic SVT serije prave su vintage mašine bazirane na legendardnom SVT modelu iz 1969godine. Drugi dio ponude su moderna hibridna pojačala SVT-Pro s lampaškim ulaznim stupnjem i solid state izlazom, te  tranzistorska pojačala Portaflex serije. Novitet u Ampeg programu su BA serija tranzistorskih kombo pojačala namjenjena za vježbu, ali i za live svirke.

Mackie je jedan od vodećih proizvođača profesionalne audio opreme, miksera, zvučnih kutija i opreme za snimanje, kojeg i ne treba posebno predstavljati. Posebno vrijedi izdvojiti DL seriju digitalnih mikseta bežično upravljanih putem iPad aplikacije, s integriranim mnogim opcijama i vrhunskim tonskim mogućnostima. Nadalje tu su profesionalne Onyx analogne miksete koje su postavile standard u klasi. Uz miksete Mackie je poznat i po kvalitetnim razglasnim zvučnicima i u ponudi nudi veliki izbor serija. Najpoznatija je svakako SRM serija, radi se o kvalitetnim i pouzdanim „radnim strojevima“ koje su kroz godine i potvrdile svoju kvalitetu.

Kao posebnu pogodnost povodom početka suradnje za vas smo pripremili neponovljiv popust na MACKIE ONYX 1220i analogni mikser sa firewireom za snimanje koji je snižen za -40%!!!

Crate je jedan od najprodavanijih brandova pristupačnih instrumentalnih pojačala koje će naći svoje mjesto na pozornicama i u prostorijama za vježbanje, odličnog omjera kvaliteta / cijena. Crate Flexwave serija nudi solid state pojačala modernog zvuka s brojnim opcijama. Također zanimljive su V- serija lampaških pojačala, te Taxi prijenosna baterijska pojačala. Sve ovo a i još više potražite u našim prodavaonicama.