11. studenoga 2009.

Nova potvrda uspješnosti Euro-Unita

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg Franfurtskog glazbenog sajma  (Musikmesse 2007) Euro-Unit je primio još jedno prestižno priznanje Yamahe. Ovoga je puta riječ o nagradi za posebno postignuće u prodaju audio opreme na europskom tržištu.  Ovo je svakako još jedna potvrda da su svi napori koje smo u Euro-Unitu uložili tijekom godina na konstantnom podizanju nivoa kvalitete roba i usluga prepoznati od strane naših vjernih kupaca, što je u konačnici rezultiralo odličnim prodajni rezultatima naše tvrtke u ovom segmentu.

Na svečanoj su ceremoniji  nagrade primili i zastupnici Yamahe za Tursku u kategoriji „Chanel Expansion“ te Grčke za rezultate postignute u prodaji klavira. Yamaha svake godine uručuje samo tri nagrade zastupnicima koji postignu izuzetne rezultate u nekom od segmenata iz Yamahinog prodajnog asortimana.

Euro-Unit je tijekom protekle godine uspješno instalirao 40-ak vrhunskih profesionalnih audio sistema po sistemu „ključ u ruke“ (od projekta do instalacije). Stručna podrška, osiguran servis, originalni rezervni dijelovi te programska podrška Yamahe svakako su garancija da će instalirani sistemi savršeno funkcionirati dugi niz godina što su korisnici naših usluga svakako prepoznali te nam dali njihovo povjerenje. Naši se stručnjaci iz ovog područja redovito doškoluju na simpozijima diljem svijeta, prate stručnu literaturu te redovito komuniciraju direktno s Yamahinim inženjerima kako bi i dalje bili pravovremeno informirani o novim tehnologijama i uređajima koje Yamaha kao vodeći svjetski proizvođač digitalnog profesionalnog audio stavlja na tržište.

„Da bi se postigli vrhunski rezultati u ovom zahtjevnom segmentu potrebni su višegodišnji napori koje je Euro-Unit svakako pravovremeno prepoznao i učinio“- rekao je gospodin Muntzke, Yamahin direktor prodaje.

Druženje je nastavljeno uz domjenak uz iznenađenje koje je priredio domaćin u vidu koncerta ženskog saksafonističkog kvarteta iz Ukrajine.