26. travnja 2017.

Nova CLP-600 serija Yamaha Clavinova

Ljubav na prvi dodir…

Nova serija Yamaha Clavinova digitalnih pijanina nudi najprirodniji osjećaj sviranja. Pri samom dodiru bit ćete ugodno iznenađeni, jer je cijela klavijatura izrađena od potpuno novih materijala koji uključuju sintetičku slonovaču koja je vjerna replika nekadašnjih klavira čije su tipke rađene od slonovače. (bjelokosti). Čak i crne tipke imaju završni sloj ebanovine. Klavijatura sadrži visoko upijajući materijal koji sprječava klizanje prstiju čak i nakon višesatnog sviranja, zadržavajući idealnu teksturu i osjećaj.

Izbor između dva savršenstva…

Grand Touch tehnologija na pruža  puno veći dinamički raspon nego ranije. Što se samog zvuka tiče dovoljno je spomenuti da se osim dosadašnjih zvukova sada u cijeloj novoj seriji nalaze i dva svjetski poznata koncertna klavira. Snažan ton Yamaha CFX klavira i besprijekoran zvuk Bösendorfer Imperial klavira dostupni su jednostavnim pritiskom na gumb.

Poboljšana virtualna rezonancija…

Na koncertnim klavirima zvuk rezonira cijelim tijelom instrumenta, stvarajući bogat odjek koji obuhvaća izvođača i slušatelje. Ovi se fenomeni reproduciraju savršeno u Clavinova tehnologiji Yamaha Virtual Resonance Modeling (VRM). Clavinova rezonira baš kao i akustični klavir, jer njen Akustički sustav reproducira osjećaj čitave klavirske vibracije, baš kao i osjećaj sviranja akustičnog klavira.

Više od klavira…

Možete svirati uz glazbu svojih omiljenih glazbenih aplikacija putem ugrađenog Bluetooth sučelja Clavinove.

Clavinova serije-600 

Za određeni model posjetite naše maloprodajne centre ili pogledajte ponudu na našem webshopu. Izaberite svoj model i zaljubite se na prvi dodir.