18. kolovoza 2017.

Natrag u školu 2017.

Nova školska godina je pred vratima, a samim time i potreba za kupnjom novih glazbenih instrumenata i opreme za sve polaznike glazbenih škola, akademija i drugih glazbenih ustanova. Svake godine povratak u školske klupe iziskuje velike pripreme, i na vama je da to učinite na vrijeme. Bitno je dobro proučiti ponudu i cijene, kako biste se na kraju odlučili za najbolji novi proizvod, bilo da se radi o novom instrumentu ili glazbenoj opremi za vas ili vašeg školarca. Upravo zato je Euro-Unit pripremio i tiskao novi katalog “Natrag u školu 2017.”, a koji vam je za pregled dostupan i online, a sve kako bi vam olakšali odabir.

Najveći izbor glazbenih instrumenata

Euro-Unit nudi najveći izbor glazbenih instrumenata i dodatne glazbene opreme, te pratećeg pribora koji je sastavni dio opreme svakog školarca ili studenta, tijekom cijele školske godine. Neovisno da li trebate novu električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru, gitarsko pojačalo, digitalni pijanino, klavijaturu, ukulele, violinu, violončelo, klarinet, trubu, trombon, saksofon, flautu, harmoniku, melodiku, usnu harmoniku, akustične bubnjeve ili nešto od dodatne opreme, usnike, remen za gitaru, žice za gitaru, violinu ili violončelo, stalak za gitaru, stalak za klavijature, stalak za note ili ako ste se odlučili za novi mikrofon, slušalice, miksetu, palice za bubnjeve, činele, gitarski efekt, kofer ili futrolu za vašu gitaru, violinu ili violončelo, Euro-Unit je mjesto vaše sigurne kupnje. Posebno želimo istaknuti ponudu studentskih setova klasičnih i akustičnih gitara, te setove violina i drugih instrumenata.

Svjetski poznati brandovi i domaći brandovi

U ponudi imamo sve najpoznatije svjetske brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Yamaha, HohnerFender, BeyerdynamicPRS Guitars, Paiste, Dunlop, Vic Firth, Steinberg, Line 6, Gator, Remo, Ludwig, GHS, D’Addario, Rotosound, Vandoren, Legere, QSC, Alhambra i mnoge druge. Ponosni smo što u našoj ponudi možemo također ponuditi i vlastite brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Bwing (violine, viole, violončela i kontrabasi), Ivan’S guitar (električne, bas, akustične, elektro-akustične i klasične gitare), Ivan’S UKE (ukulele), Canorus (trube, saksofoni, tromboni, krilnice, klarineti, flaute i blok flaute), Lion Style (široki izbor glazbene opreme i pribora: klupice za klavire, stalci za instrumente, futrole za instrumente, koferi za gitare, palice za bubnjeve, marching bubnjevi, štimeri, udaraljke, kablovi i konektori) i Slavonka (tamburice proizvedene u Hrvatskoj).

Najbolje cijene i besplatna dostava

Opremite se na vrijeme za novu školsku godinu. Posjetite našu online trgovinu www.euro-unit.com za brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma, a sve ostalo prepustite nama. Ako ste kojim slučajem negdje drugdje pronašli isti proizvod s boljom cijenom, Euro-Unit i za to ima odgovor. Kliknite na gumb “Zatraži bolju cijenu ili postavi pitanje”, pošaljite nam link s boljom cijenom ili nas kontaktirajte, a mi ćemo učiniti sve da vam izađemo ususret. Za kupnju putem naše online trgovine, osigurana je besplatna dostava za kupnju iznad 400 kn, a u zemlje Europske Unije besplatna dostava za kupnju iznad 50 eura.

Produljeno jamstvo

Euro-Unit je već godinama garancija za najbolju kvalitetu i najbolje cijene na tržištu. Budući da su nam kupci i kvaliteta usluge na prvom mjestu, uvijek osiguravamo  3 godine produljenog Euro-Unit jamstva. Neki proizvođači daju vlastito produljeno jamstvo u trajanju do 7 godina uz obaveznu registraciju za proizvode.

Posebne pogodnosti Euro-Unit kluba

Imamo dugogodišnju suradnju s poznatim hrvatskim glazbenim školama, učilištima i drugim obrazovnim ustanovama, orkestrima, kulturnim udrugama, koje su članovi našeg “Euro-Unit kluba”. Svi članovi “Euro-Unit kluba” ostvaruju mnoge pogodnosti od pravovremenih informacije o svim našim aktivnostima, povoljniji najam opreme za ustanovu koja je član kluba i povoljnije uvjete (dodatnih 3% popusta) za kupnju glazbenih instrumenata i glazbene opreme u svim Euro-Unit prodajnim centrima.

Naša je ponuda glazbenih instrumenata i opreme izuzetno široka, zato prelistajte novi katalog “Natrag u školu 2017.” gdje smo za vas pomno odabrali dio našeg asortimana za početak nove školske godine. Posjetite našu online trgovinu www.euro-unit.com ili dođite u neki od naših prodajnih centara u Čakovcu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Dubrovniku, Splitu ili Osijeku.

Uvijek kad je glazba u pitanju!

Vaš Euro-Unit