22. siječnja 2016.

NAMM 2016. noviteti iz Yamahe

Predstavnici Euro Unita su i ove godine prisutni na najvećem svjetskom sajmu glazbe – NAMM SHOW 2016. kako bi se upoznali s novitetima za narednu sezonu. Donosimo Vam pregled Yamaha novosti predstavljenih na sajmu.

Za Vas smo napravili pdf prezentaciju noviteta koje je Yamaha pripremila za sezonu 2016. Najznačajnija novost u asortimanu gitara je nova FG 800 serija akustičnih gitara, kao zamjena za seriju 700. Zatim je tu i sasvim novi proizvod Yamaha MONTAGE sintesajzer koji već oduševljava sve koji su imali sreću isprobati ga na sajmu.

Ponuda elektronskih bubnjeva također je proširena novim modelima DTX koji ponovno postavljaju nove standarde za ovu kategoriju instrumenata.

Novi bežični MIDI adapter zacijelo će imati svoje poklonike jer ruku na srce, svima nam je previše kablova, a ovaj će uređaj sve obaviti bežično!

Prelistajte prezentaciju, a niže imate i nekoliko videa uz navedene novitete. Za neke instrumente naravno nema novih videa, ali smo u tom slučaju postavili video iz iste serije dok u publikaciji možete pročitati koje su promjene napravljene..

 

Yamaha FG180 50th Anniversary Acoustic Guitar