27. travnja 2017.

LINE 6 predstavlja Helix LT novu multiefekt pedalu

LINE 6 predstavlja Helix LT novu multiefekt pedalu za gitare koji nudi istu priznatu HX modeling tehnologiju koja se nalazi u procesorima Helix Floor i Helix Rack. Uz snažan dual-DSP procesor, intuitivno korisničko sučelje i opsežan I/O komplet, Helix LT pruža vrhunske performanse i čini iskustvo Helix-a pristupačnijim nego ikad prije.

Proizvodi tvrtke LINE 6 postavili su novi standard u modeliranju i u kombinaciji s neusporedivom fleksibilnošću i jednostavnom upotrebom. Pružaju istu nagrađivanu tehnologiju HX Modeling i kompletnu kompatibilnost s preciznijom hardverskom konfiguracijom koja je bila pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe današnjih gitarista. Najsnažnija platforma za obradu gitara na svijetu nikada nije bila dostupnija.Helix multiefekt pedale predstavljaju divovski skok naprijed u tehnologiji modeliranja. Dual-DSP-ovi pružaju veliku snagu za precizno stvaranje zvučnih karakteristika i puni dinamičan odziv klasičnih i modernih pojačala i efekata. Svaka komponenta pojačala snimljena je, izmjerena i prilagođena stvarnoj stvari. S beskompromisnom kvalitetom Helix zvuka i 123 dB dinamičkog raspona, Helix LT osigurava autentično dinamičko iskustvo sviranja.

Helix LT ima jasno i intuitivno sučelje koje omogućuje brzo kreiranje tonova i jednostavnu interakciju – sve s minimalno uloženim trudom za savladavanje koncepcije rada i uklanjanjem složenih izbornika. Veliki LCD u boji prikazuje cijeli signalni lanac i omogućuje brz pristup parametrima pojačala i efekta, dok LED diode u boji prenose status svakog prekidača na prvi pogled. Jednostavno dodirnite prekidač za prebacivanje na bilo koji blok i brzo prilagodite parametar ili dodijelite kontrolore. Postupak je toliko brz da gitaristi mogu komotno dodijeliti bilo koju stavku na prekidač za nekoliko sekundi.Sa svojim robusnim I/O kompletom, dva slobodno dodijeljena FX LOOP-a i četiri stereo signalnih staza prema unaprijed određenoj postavci,

Helix LT omogućuje vam dizajniranje složenih rutinga – a sve to omogućuje da se lako integrira u bilo koji live uređaj ili studio setup.Preseti su kompatibilni s Helix Floor, Helix Rack i Helix Native plug-inom, čineći Helix LT odličnim izborom za gitariste koji već posjeduju Helix, ili poput jednostavnog samostalnog postavljanja za LIVE setup ili pak za korištenje kao backup opciju.

Helix LT multiefekt pedale će biti uskoro dostupne u našim maloprodajnim centrima i putem webshopa.