19. ožujka 2020.

Kupuj online na www.euro-unit.com

Poštovani kupci,
zbog odluke Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH, sve Euro-Unit poslovnice su privremeno zatvorene, no bitno je naglasiti da web trgovina www.euro-unit.com radi normalo i sve pošiljke se redovito šalju kupcima. I dalje možete uživati u kupovini iz udobnosti vašeg doma, a sva naručena roba dolazi sigurna i zaštićena na vašu adresu.

Za sve upite se kao i do sada možete javiti u naš Customer support na telefon: 040 311 163 ili na email: musicstore@euro-unit.com

Dostava pošiljaka:

Zbog novonastale situacije oko Koronavirusa želimo vas također obavijestimo da se logistički procesi dostave svih pošiljaka kupljenih u našoj web trgovini www.euro-unit.com, nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge putem dostavne službe GLS.

Sigurnost naših kupaca, naših djelatnika i djelatnika u dostavi su nam prvi na listi prioriteta i zato su poduzete sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:

• Svi djelatnici Euro-Unita rade sukladno preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH

• Svi djelatnici dostavne službe na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske

• Svim djelatnicima dostavene službe se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih sa Koronavirusom

• GLS je preventivno 60% djelatnika iz ureda uputio na rad od kuće kako bi u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu GLS-a

Promjene u logističkom procesu GLS-a:

• Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.

• Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bi se zaštitili kuriri, pošiljatelji i primatelji

Svakodnevno se prati situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te se ulažu maksimalni napori kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjenama u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

Kupujte sigurno i povoljno u Euro-Unit web trgovini.

Vaš Euro-Unit tim

 

Najnovije informacije u vezi  mogućnosti i ograničenja dostave uslijed epidemije koronavirusom:

24.03.2020. DOSTAVE U STARU GRADSKU JEZGRU DUBROVNIKA.

Od danas 24.ožujka 2020., nisu moguće dostave u staru gradsku jezgru Dubrovnika, radi obustave rada koncesionara (karićara) na dulje vrijeme. U slučaju slanja paketa na adresu na području stare gradske jezgre Dubrovnika, mole se kupci/naručitelji da razmotre mogućnost dostave na alternativnu adresu prije naručivanja. Svakako se javite u naš Customer support na telefon: 040 311 163 ili na email: musicstore@euro-unit.com kako bi saznali sve detalje oko mogućnosti dostave. Hvala na razumijevanju.

 

26.03.2020. DOSTAVA NA OTOK MURTER.

Zbog uvođenja karantene do daljnje neće biti moguća dostava na sljedeća mjesta na Murteru:

22243 Murter
22244 Betina

Ova mjesta na Murteru nisu u karanteni stoga isporuka prema njima funkcionira:

22240 Tisno
22242 Jezera

 

02.04.2020. NOVOSTI IZ DOSTAVNE SLUŽBE GLS:

Obzirom na trenutnu situaciju u Europi te pravilima o socijalnom distanciranju za vrijeme COVID-19 pandemije, Zemlje članice GLS grupacije donijele su odluku oko smanjenja maksimalne težine paketa u međunarodnom transportu:

– Švicarska i Velika Britanija – maksimalna težina 30 kg
– ostale zemlje članice GLS grupacije – maksimalna težina 31,5 kg

Paketi koji prelaze gore navedene parametre, biti će vraćeni na adresu pošiljatelja.

U slučaju potrebe za ograničavanjem maksimalne dopuštene mase paketa u domaćoj distribuciji biti ćete pravovremeno informirani. Trenutna maksimalna težina paketa u tuzemnoj dostavi i dalje iznosi 40 kg.

 

14.04.2020. NOVOSTI IZ DOSTAVNE SLUŽBE GLS:

Zbog uvođenja karantene uslijed sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, GLS do daljnjeg neće vršiti isporuke niti preuzimanja na području grada Udbine (poštanski broj 53234) u Ličkoj-senjskoj županiji.