2. prosinca 2015.

Izvučeni dobitnici Yamahinih gitara

Proslava 25 godina postojanja Euro-Unit i 20 godina uspješne suradnje s Yamahom polako se bliži kraju pa je došao i red da izvučemo dobitnike vrijednih nagrada iz akcije koju smo organizirali zajedno s našim partnerom Yamahom: Yamaha L&A Series Tour Croatia.

Yamaha L&A Series Tour je u Hrvatskoj bio predstavljen u našim music shopovima u Splitu, Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Čakovcu. Za vrijeme trajanja Toura posjetitelji su imali prilike isprobati Yamahine gitare L i A serije, a svoja su mišljenja o isprobanim gitarama morali upisati u upitnike. Na taj su način svi koji su ispunili upitnik ušli u nagradni bubanj za izvlačenje vrijednih gitara (nagrada). Predstavljanje L&A serije Yamaha gitara je trajalo od travnja pa sve do rujna 2015. godine i mnogobrojni su glazbenici isprobali ove vrhunske Yamaha gitare. Ove su gitare rezultat više desetljeća iskustva, tradicije i suradnje s glazbenicima i danas predstavljaju sam svjetski vrh ponude akustičnih gitara.

Za svečano izvlačenje nagrada odabrali smo prigodno događanje čiji smo dugogodišnji sponzor; 21. Jazz Fair Čakovec. Samo je izvlačenje izvršila nasumično odabrana gospođa iz publike druge večeri Jazz Faira.

Prva nagrada je gitara Yamaha LL16ARE, a sretna dobitnica je Tara Turopoljac, Dravska 10 iz Čakovca.

Druga nagrada je gitara Yamaha A1M a sretni je dobitnik je Bruno Nježić, Marijana Ilinovića 46 iz Svete Nedelje.

Čestitamo sretnim dobitnicima kojima ćemo njihove nagrade predati u našim music shopovima u Zagrebu i Čakovcu, a sve Vas pozivamo da iskoristite blagdansko/slavljeničke popuste koje smo pripremili za sve Vas, naše vjerne kupce!