15. prosinca 2015.

Ivan’S guitar nagradio pobjednike Imagine festivala

Imagine Festival je zajednički naziv za natjecanja mladih solista i grupa – tip festivala nastao u okviru Jeunesses Musicales International – svjetske organizacije Glazbene mladeži čija je članica i Hrvatska glazbena mladež. Festivali ovog tipa se već niz godina organiziraju u Švedskoj (Music Direkt), Belgiji, u Južnoj Africi (Music Crossroads Southern Africa), u Sloveniji (Najstfest), u Rumunjskoj, a 2015. će biti njegova deveta obljetnica u Hrvatskoj. Od 2011. godine većina nacionalnih festivala je preuzela zajedničko ime IMAGINE pa je sada i u Hrvatskoj naslov festivala Imagine Croatia.

Več tradicionalno Euro-Unit je sa svojim partnerom Ivan’S guitar i ove godine osigurao vrijedne nagrade za finaliste ovog međunarodnog festivala. Nagrade su bile: Ivan’s AJ-500 WH i Ivan’s GCL- D kofer za akustičnu gitaru.

Pred mnogobrojnom publikom na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu mladi su izvođači izveli svoj program pred stručnim žirijem koji je nakon ocjenjivanja proglasio pobjednike.

The Late su pobjednici Imagine Croatia 2015. koji su u jakoj konkurenciji na finalu Imagine Croatia 2015. osvojili su nastup na međunarodnom festivalu IMAGINE koji ce se odrzati u Zagrebu iduće godine na 10. obljetnicu odžavanja Imagine festivala u Hrvatskoj!

Ostale nagrade su osvojili:

  • Roko Blažević- nastup na Imagine festivalu u belgiji
  • Revolušn – nastup na Imagine festivalu u Fransuckoj
  • Lemon 3 – nastup na iImagine festivalu u  u Švedskoj
  • Gitaru Ivan’s AJ-500 WH i Ivan’s GCL- D kofer za istu osvojila je grupa Passenger’s routine!
  • Snimanje singla u studiu AKAJ- grupa The Late
  • Izdavanje singla moći će ostvariti i svi ostali finalisti koju donesu snimku u Aquarus Records!