4. prosinca 2017.

HOHNER predstavio novu i modernu web stranicu

Novi izgled i novi doživljaj – visoka kvaliteta koju poznajete.

HOHNER je osnovan 1857. godine i od tada proizvodi visoko kvalitetne instrumente. Oblikovali su zvuk žanrova od bluesa do tradicionalni folk zvuka, definirali pravila o tome kako bi harmonika trebala zvučati i ponovo osmisliti usnu harmoniku u nekoliko navrata.

Nakon nekoliko godina starog dizajna web stranice, odlučili su da je došlo vrijeme da ponovno iskoriste svoj progresivni način razmišljanja i na novi način predstave ponudu harmonika, usnih harmonika, melodika i blok flauti. Nova web stranica je rezultat, i nadamo se da vam se sviđa isto kao i nama.

HOHNER je u potpunosti modernizirao izgled stranice. Cilj je bio: novi dizajn i prenošenje znanja i emocija koliko je zabavno stvaranje glazbe. Budimo iskreni, samo je nekoliko stvari u životu zabavnije nego stvaranje glazbe s prijateljima.

Još jedna novost na koju su izuzetno ponosni je myHOHNER, prvi HOHNER online forum za harmonikaše, ljubitelje usnih harmonika i melodika, ali i sve ostale koji su zainteresirani za glazbu, kulturu i dobru zabavu. Ali to nije samo forum, već je i najbolji način da stupite u kontakt direktno s HOHNER-om. Gdje god se nalazili na svijetu i bez obzira na vaše pitanje – HOHNER je tu i pokušat će vam odgovoriti.

Dovoljno priče za sada. Radije bismo vas uputili da istražite novu web stranicu i myHOHNER. Jer, nakon svega, nova web stranica je za sve vas koji istinski uživaju u glazbi. Euro-Unit je generalni distributer Hohner-a za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.