5. srpnja 2018.

HOHNER novosti i planovi za 2019.

Njemački grad Trossingen, poznato središte HOHNER usnih harmonika i harmonika, i ove je godine ugostio najvažnije Hohnerove partnere-distributere iz cijelog svijeta, od Japana, SAD-a, Meksika, Španjolske, Italije, Njemačke, Turske, Francuske, Rusije i naravno Euro-Unit iz Hrvatske. Od 25. do 27. lipnja 2018. HOHNER je na International Distributor Days 2018. predstavio marketinške planove za 2019. godinu i nove proizvode od kojih će se već neki pojaviti na tržištu do kraja godine, dok se ostatak planira za iduću, 2019. Moramo priznati da su nas novi proizvodi oduševili i vjerujemo da će uskoro oduševiti i vas, jer se radi o zanimljivim inovacijama. Za sada je sve tajna, no možemo najaviti da će se krajem godine u prodaji pojaviti nova usna harmonika iz Signature serije, a riječ je o suradnji s velikom svjetskom glazbenom zvijezdom. Već je od prije poznata suradnja s poznatim glazbenicima čije usne harmonike nose potpise poznatih autora kao što su John Lennon, Bob Dylan ili Ozzy Osbourne. Uskoro će ih biti još.

HOHNER International Distributor Days 2018. je po prvi put ove godine preselio iz sjedišta današnje kompanije u prostor koji se nalazi u sklopu starog HOHNER kompleksa iz 1857. godine. Kako to biva Hohnerovi manageri i marketinški djelatnici su nas pobliže upoznali s novim planova i novim proizvodima iz bogate ponude harmonika, usnih harmonika i dodatne opreme. Bitan naglasak je i ovaj put bio na edukaciji djece i učenju sviranja harmonike od malih nogu, kako bi se populariziralo sviranje harmonike u vrtićima i školama.

euro-unit hohner

Svi eventi koje HOHNER organizira ne prolaze bez glazbe. Ove su nas godine posjetili učenici i studenti glazbene škole i Hohner konzervatorija iz Trossingena, a sve naravno u znaku harmonika i usnih harmonika. Prvi put smo također imali priliku slušati službeni HOHNER band koji je sastavljen od zaposlenika tvrtke. Slobodno vrijeme smo iskoristili za druženje i razmjenu iskustava s našim kolegama iz cijelog svijeta ali i djelatnicima tvrtke HOHNER.