30. lipnja 2014.

Godišnji sastanak voditelja poslovnica

Prošlog ponedjeljka i utorka (23. i 24.06. 2014.) u Euro-Unitu je održan godišnji sastanak djelatnika sa odličnom radionicom o Yamahinim Clavinovama i upoznavanje naprednih opcija Tyrosa 5.

Godišnjem sastanku su prisustvovali svi voditelji poslovnica iz Hrvatske te kompletna uprava. Prvo je direktor tvrtke g. Ivan Senčar upoznao sve prisutne sa trendovima za proteklo razdoblje, postignutim rezultatima, problemima na koje nailazimo u poslovanju, a na kraju je predstavio i planove za budućnost.

„Iako su vremena teška, uz ispravno planiranje, usmjerenost prema kvaliteti te stalnom edukacijom uposlenika i istraživanjem tržišta tvrtka je i u proteklom razdoblju postigla zavidne rezultate. Najbolji pokazatelj tomu je podatak da je tvrtka danas među 2% najuspješnijih u Hrvatskoj. Jedina smo tvrtka koja plaća svoje račune u roku od 24 sata, a to je prepoznato i kroz mnoge međunarodne i domaće nagrade. Posebno nas raduje nagrada za društveno odgovorno poslovanje koje smo primili u kategoriji malih i srednjih poduzeća. Euro-Unitu je ove godine po prvi puta udio izvoza premašio udio domaćeg prometa što je svakako potvrda pravovremenog reagiranja na najavu krize prije 5-6 godina“ rekao je između ostalog direktor i vlasnik Euro-Unita g.Ivan Senčar.

Nakon uvodnog govora direktora, manageri prodaje i marketinga upoznali su uposlenike s novim proizvođačima iz naše ponude, novim proizvodima, načinom prodaje te važnostima društvenih mreža i prisutnosti na internetu. Djelatnici su postavljali pitanja, iznosili svoje ideje te primjere problema na koje su naišli tijekom poslovanja.

Naredni dan je bio rezerviran za predavanje Yamahinog prezentera Romana Sterzika o novoj seriji Yamahinih digitalnih pianina – Clavinova. Nove su Clavinove ponovno postavile visoke standarde u svijetu digitalnih pianina. Granica između akustičnih i digitalnih pianina Yamaha sve je tanja i tanja, a na radost naših kupaca. Po prvi puta Yamaha Clavinove imaju „personalizirane“ zvukove koncertnih klavira. Radi se o koncertnim klavirima Yamahine CXS serije te Bosendorferovog Imperial koncertnog klavira. Osim novog, usavršenog načina sempliranja sve su Clavinove upeterostručile radni RAM te su se njihove zvukovne mogućnosti poboljšale do nevjerojatnih granica.

Novost kod digitalnih pianina su i revolucionarne tipkovnice koje se od sada gotovo i ne razlikuju na „osjećaj“ od klasičnih pianina (top modeli), dok je već i kod najjeftinijeg modela ugrađena tipkovnica sa GH3 mehanikom koja se do sada ugrađivala u top modele, a to je podatak koji mora respektirati i njihova konkurencija. Detalji novih tipkovnica su toliko pažljivo razrađeni da znaju zbuniti i vrlo iskusne pijaniste.

O ostalim se karakteristikama novih Yamahinih Clavinova možete dodatno informirati u svim našim prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Tyros 5 je perjanica u svijetu Yamahinih klavijatura i u njegov se razvoj uvijek implementiraju najnovije i najkvalitetnije tehnologije. Kako je Yamahi važna svaka svjetska regija tako i novi Tyros 5 na internetu ima proširenje sa tradicionalnim ritmovima i instrumentima ovog podneblja. Predstavljen je i novi način „učitavanja“ navedenih proširenja uz pomoć računala i Yamahinog besplatnog programa. U skoroj će budućnosti preko istog programa biti moguće i samostalno izraditi zvukove i sve ostalo. Najbolja je opcija u kojoj korisnik sam određuje instrument po instrument koji želi da učita, a ne kao do sada kada se moraju „ubaciti“ kompletan paket pa korisnici imaju na raspolaganju više memorije. Tyros 5 također možete isprobati i informirati se o njegovim mogućnostima u našim prodajnim centrima.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ynGpagloN68″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>