12. lipnja 2024.

Glazbeni izlet mališana iz dječjeg vrtića “Cvrčak” PO Pčelice

U Euro-Unitu je uvijek zanimljivo, no ponekad zna biti baš posebno veselo i zabavno. Tako je bilo u utorak 4. lipnja 2024. kada smo ugostili mališane iz dječjeg vrtića “Cvrčak” Čakovec PO Pčelice Ivanovec i njihove odgojitelje.

Bio je to zabavan i edukativan dan za Pčelice, budući da su posjetili Muzej i Riznicu Međimurja Čakovec, Centra za odgoj i obrazovanje i na kraju EURO-UNIT. Pri samom dolasku u naš centar, mališani su bili vidno uzbuđeni, što zbog veličine našeg prodajno izložbenog prostora, što zbog bogate ponude glazbenih instrumenata. Bilo nam je izuzetno drago što možemo djecu i njihove odgojitelje upoznati s našom ponudom i omogućiti djeci da isprobaju različite glazbene instrumente. Za djecu smo također pripremili i Euro-Unit i Yamaha poklone dobrodošlice.

Njihovo jedinstveno iskustvo prenosimo iz prve ruke:

“Autobusom Hop On – Hop Off vesela družina stigla je do Euro-Unita Čakovec, tvrtke čija je osnovna djelatnost prodaja glazbenih instrumenta, profesionalne i komercijalne audio opreme. Stručni djelatnici tvrtke Euro-Unit proveli su djecu i nas odgojitelje po iznimno velikom i bogato opremljenom centru te omogućili djeci da probaju svirati različite glazbene instrumente. Kako su djeca aktivno uključena u aktivnosti s raznim instrumentima u centrima aktivnosti u vrtiću i sudjeluju u projektu “Od klavira do tambure” tako je oduševljenje s glazbenim instrumentima koje nemaju priliku svaki dan vidjeti u vrtiću bilo još i veće. Ponajviše interesa djeca su pokazala za bubnjevima, klavirom (posebno onim koji svira sam), kontrabasom i violinama. Na kraju našeg druženja u Euru-Unitu djecu su razveselili s prigodnim poklonima. U vrtić smo se vratili puni novih saznanja, iskustava i doživljaja te zahvaljujemo svima na velikodušnom gostoprimstvu.”

Djelatnici tvrtke Euro-Unit također žele zahvaliti mališanima na posjeti i nadamo se da među našim veselim gostima ima i budućih glazbenika.