30. listopada 2017.

Glazbena radionica Osminka – tečajevi synthesizera, akustične gitare i suvremenog plesa

Glazbena radionica Osminka je neprofitna udruga koja glazbenim programima razvija kreativnost i osobnost, pruža osnovna glazbena znanja, te stvara temelje za samostalno sviranje instrumenta i daljnje bavljenje glazbom.

U Glazbenoj radionici Osminka možete naučiti svirati synthesizer i akustičnu gitaru. Uz domaću i stranu pop i rock glazbu učenici upoznavaju i klasičnu glazbu, a posebno se prati i daje važnost kreativnosti i afinitetima polaznika.

Tečajevi su prilagođeni polaznicima svih dobnih skupina, a nastava se održava u grupama ili individualno, ovisno o želji polaznika. Svi učitelji imaju dugogodišnje iskustvo u nastavi i prate suvremene trendove u podučavanju glazbe što omogućuje svakom polazniku da nauči svirati odabrani instrument u okviru svojih sposobnosti.

Novost u ponudi tečajeva je tečaj suvremenog plesa za starije od 18 godina. Suvremeni ples tretira ljudsko tijelo kao instrument izražavanja. Ono po čemu se suvremeni ples razlikuje od ostalih vrsta plesa je to što jednako razvija tijelo (plesnu tehniku), ali jednako tako razvija čovjekov duh i intelekt. Potiče na kreativno i kritičko promišljanje, a plesna tehnika se zasniva na organskom pokretu koji je prirođen svakom čovjeku.

Upisi traju kroz cijelu godinu, neovisno o školskoj godini. Individualni satovi su za svaki uzrast i svaki stupanj predznanja.

Kontaktirajte Glazbenu radionicu Osminka na adresi: Stjepana Radića 20, 32100 Vinkovci, mobitel 097 720 6635 ili putem njihove službene Facebook stranice @glazbena.radionica.Osminka