3. travnja 2012.

Euro-Unit uz Zlatni indeks u dvije kategorije i Grand Prix za mala i srednja poduzeća

Zlatni indeks je jedinstvena nagrada na području Republike Hrvatske koja se dodjeljuje drugu godinu zaredom poduzećima koja su najviše pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata.

Projekt podupiru Predsjednik Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Sveučilište u Zagrebu, Institut za razvoj obrazovanja i Partnersko vijeće grada Zagreba.

Nagrada Zlatni indeks je zamišljena na način da nagradi i na taj način promovira sva ona poduzeća i institucije koje svojim radom, djelovanjem i svim ostalim aktivnostima na bilo koji način sudjeluju u studentskom životu, potpomažu aktivnosti udruga ili sudjeluju u nekim od njihovih projekata. Želja je nagradom potaknuti ostale da se priključe i poboljšaju život studenata, studentskih udruga i klubova, da se približe svojim budućim zaposlenicima i suradnicima. Nagrada je zamišljena kao jedan “putokaz” koji će usmjeriti poduzeća i institucije na one aktivnosti s kojima bi se mogli uključiti u studentski život za koje nisu znali ili na koje su zaboravili.

Svečana ceremonija primopredaje nagrada ove se godine održala u 03.04.2012. u 11.00 sati Hypo centru u dvorani Kornati.

Tvrtka Euro-Unit je već drugu godinu zaredom osvojila nagradu Zlatni indeks i to ovoga puta u čak tri kategorije:

 

  • Ulaganje u studentske udruge i studentske projekte
  • Stipendije studenata
  • Grand Prix nagradu Zlatnog indexa u kategoriji malih i srednjih poduzeća

 

„U vremenima teške gospodarske situacije nije lako ostati društveno odgovoran u poslovanju. No društveno odgovorno poslovanje ugrađeno je u temelje tvrtke, to jest u „Statut tvrtke Euro-Unit“ od njezinog osnutka. Stoga je naša odluka o nesebičnoj pomoći sasvim normalna. Pogotovo kada govorimo o mladima i njihovom obrazovanju. Veoma nam je drago što su to prepoznali upravo studenti na kojima počiva budućnost naše zemlje i nagradili nas uz dvije nagrade u kategorija i Grand Prixom Zlatnog indexa. Ostaje nam samo zaželjeti samima sebi da ćemo i dalje moći pratiti takav trend“ rekao je osnivač i generalni direktor Euro-Unita, gospodin Ivan Senčar.