19. kolovoza 2014.

Euro-Unit trend potpune likvidnosti i sigurnosti poslovanja – AAA bonitet izvrsnosti

Tvrtka Euro-Unit je i u protekloj godini svojim poslovnim rezultatima ponovno potvrdila izvrsnost u poslovanju ostvarivši odlične poslovne rezultate bez obzira na okruženje i sveprisutnu krizu. Iz svih poslovnih podataka vidljiv je rast tvrtke, povećanje kapitala, povećanja temeljnog kapitala, dobiti ali i broja zaposlenika. Time su i protekle poslovne godine ispunjeni svi kriteriji za dobivanje  bonitetne ocijene AAA  „Bisnode“ za 2013. godinu.

Tvrtka Euro-Unit se nalazi među 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, a biti nositeljem Certifikata znači da smo siguran, ugledan i poželjan poslovni partner. I ova je odlična bonitetna ocjena rezultat kontinuirane odgovorne poslovne politike Euro-Unita koja se od prvih dana, odnosno osnutka tvrtke nije mijenjala.

Bonitetna ocjena izvrsnosti  AAA predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta, a temeljena je na financijskim izvješćima poslovnog subjekta za posljednju poslovnu godinu. Certificiranje je u međunarodnom okruženju postalo ustaljena praksa i metoda poduzećima za daljnju konsolidaciju reputacije i povjerenja u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju.

Tvrtka Euro-Unit kao nositelj certifikata izvrsnosti odnosno bonitetne ocjene AAA, nedvojbeno ulijeva opću poslovnu sigurnost te dodatno povjerenje prema dobavljačima, poslovnim partnerima i potrošačima.